Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mogę coś zrob?????????????

Do Gimnazjum - do klasy- mojej córki ma przyjść dziewczyna która jest w ciąży...

Polecane posty

Gość Fhjkk
Patologia zawsze będzie jazgać na patologie . Co tu nie które dały przykład swoim zachowaniem że również pochodzą z patologi. autorko dowiedz sie może najpierw co i jak to sie stało że zaciążyła może zgwałcona , lub była zastraszana nie znasz dziewczyny nie oceniaj na podstawie brzucha . u mnie rejonie jest 16 latka no już 17 co ma dziecko nie oceniam jej nie wiem co nią kierowało jej życie ale nie wyzywam dziewczyny od patologi

Gość krystekx
Co za ułom laska tamta która jej dopierdalała poszła 3h wczesniej inna napisała prawda a ta twierdzi że tylko jedna osoba zauwazyła jak błyszczy ten jej intelekt, buhaha tępak który siedzi tu od rana mysli ze każdy tak ma :p kobiety z takim gnojem w wypowiedzi to bym kijem nie pomacał musztarda Marynata pod dwudziestoma nickami, co za syf.

Gość musgruszkowy
powinnaś się cieszyć jak się napatrzy jak koleżanka ma przejebane to może sama nie wpadnie

a co ty uwazasz ze ona jest gorsza bo zaszła w ciaze zebys sie nie zdziwiła jak twoja córunia pieknego dnia przyjdzie z brzuchem aory ale to jest lekka przesada teraz.oki jest mloda yrudno stalo sie no ale nie mozna jej oceniac bo jest nastolatka i zaszła w ciąże moze jest z normalnej rodziny ale tak sie stalo nie inaczej nie mozna zaraz mowic ze to patologia;/ za kogo ty sie uwazasz. nie porównuj jej do narkomamów dilerów czy alkoholików chyba troche ci sie pomyliło kobito

Gość pomoc, chyba wam coś.
Po pierwsze patologia nie wysyła gówniary do prywatnej szkoły, to zmanierowana qrwka, będzie się chełpiła tym że jest taka dorosła, bzykała się z wieloma i w róznych pozycjach, wmawiając pozostałym ze to naturalne w tym wieku, nad gównem na ulicy też sie pochylasz?

Gość tosia jestem
szkoły prywatne to dopiero patologia :D:O ino w lakierkach:P