Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mogę coś zrob?????????????

Do Gimnazjum - do klasy- mojej córki ma przyjść dziewczyna która jest w ciąży...

Polecane posty

Gość :DDDDDDDDxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
inne dziewczynki widzac ciezarna kolezanke skumaja, ze im tez to grozi i beda bardziej uwazac

Gość yyyyyyyyyyyy
I Żydzi, i Żydzi!!! to dobre było :P

Gość Błonisraw Koromowski
sprawę już załatwiłem, zadzwoniłem do kogo trzeba

jak to nie prowo, to naprawde jakas mamuska z konskimi klapkami na oczach topik wysmarowala:P wlasnie takim matkom corki niepostrzezenie zachodza w ciaze...

Gość wielokrotnywielokropek
poza tym z tego co wiem w prywatnych szkołach jest nie miej ćpunów co w publicznych. samej niestety do prywatnej zdażyło mi sie chodzić. po drugie niech pani nie wychowuje córki na taką nietolerancyjną jak pani jest sama. powinna pani ją nastawiać raczej na to ze dzieci są darem ale kiedy człowiek jest już dorosły i wykształcony i powiedzieć jej co i jak z bezpiecznym seksem.

Gość lolllllaaaa
a jak potem z tej prywatnej szkoły wraca do domu to jej klapy na oczy każesz zakładać-bo na ulicy też patologia sie szlaja-ludzie z reklamówkami z biedronki czy lidla-ja bym tak nie mogła

Gość Czy mogę coś zrob?????????????
Lizałam tej dziewczynie cipulke jak oszalała a przedtem obciągałam turasowi za 10 i skończył w moich ustach i chyba ją zapłodniłam jego spermą i teraz będzie BEJBI TURAS :)

Gość Donald Tusek
Jeśli będzie trzeba ja również służę pomocą.

Gość marynata taka..
Gimnazjum, to nie miejsce dla dziewczyny w ciązy, taką niech rodzinka wyśle ale do szkoły rodzenia. To jest patologia, i tylko człowiek z takiej patologi będzie twierdził że to jest normalne, wy jako rodzice macie prawo zaprotestować.

Gość maniooo ciekawskiii =)
Tu nie chodzi o wyżywanie się na dziewczynce, która padła ofiarą głupoty własnej, wszechobecnej propagandy seksu i zapewne braku odpowiedzialnego rodzicielstwa, tylko o przykład, który daje nie tylko ona ale i dorośli przyzwalając na taką sytuację. To nie jest dobry przykład i powinna mieć indywidualny tok nauczania, tym bardziej, że rodziców stać na prywatną szkołę. Inna rzecz, że jej ciąża jest tylko skutkiem braku wychowania i uwagi rodziców.

>>>Inna rzecz, że jej ciąża jest tylko skutkiem braku wychowania i uwagi rodziców. :D :D :D

w ywilizowanych krajach pomaga sie mlodzierzy z problemami, zamiast spychac na margines

Gość Neeeew Yyyyork
Ja bym się nie zgodziła na coś takiego :-O Bo pytanie - na ile mamy się zgadzać?! Jakaś patologia w ciąży ma być w gimnazjum?! A co dalej - w podstawówce? W przedszkolach?! Ludzie no na ile mamy się zgadzać!

no na pewno przedszkolaki zgapia i zaczna masowo w ciaze zachodzic!:D ludzie ale wy pocieszni jestescie:D

Gość uyveiuf
a co wy tu macie do gadania wogóle? ona też płaci... masakra z wami kobietami... rozumiem że ciaza u nastolatki to kontrowersja ale sory dzieci wasze nie unikną takich tematów....jak dziewczyna da rade to niech sie uczy normalnie a nie tam od razu indywidualnie

Gość marynata taka..
Osobiście jest mi zal takiej gówniary w ciązy, bo w jakimś stopniu spierniczyła swoje życie, ale dla jakiejkolwiek demoralizacji miejsca w szkole byc nie powinno.

>>>ale dla jakiejkolwiek demoralizacji miejsca w szkole byc nie powinno. No! Wyjebać w pizdu. Patologia. Tfu.

Gość lolllllaaaa
a czy twoja córka jest wysoka? bo jesli tak to moze też należałoby ja usunąc ze szkoły-po co ma psuć humory niskim dziewczynom?

Gość maniooo ciekawskiii =)
musztarda I co ciebie tak bawi? Na ile powszechne były ciąże wśród dzieciaków w takim wieku, lat temu 20, 30, 40? To się zdarzało bardzo rzadko i to raczej w trudnych rodzinach. I ludzie się tego wstydzili. Teraz oczekują wręcz aprobaty. Z czego to wynikało? Z niskiej zawartości konserwantów w żywności? Rodzice mieli oko na takie sprawy i dzieciaki nie miały wokół siebie wszechobecnej propagandy seksu. Oczywiście dziecko niewinne, gówniara głupia, ale taka sytuacja nie powinna być traktowana jako norma, bo w ten sposób się tylko przyzwyczaja otoczenie, że to jest rzecz zwykła.

Gość whedif
ja pierdolę hipokryzja razy milion ciąża patologia ale jak ktoś nie chce mieć dziecka albo krytykuje zajebiste mamcie z tematu o ciążach to co? też patologia?

Gość jakkkolwiekkkk
wiesz co, ja na twoim miejscu bym sie zastanowiła czy to służy demoralizacji czy może przyniesie cos dobrego? Ja mialam kolezankę w 1kl. liceum i fajnie mi bylo z nią pogadać jak wygląda poród, czy to boli, jak jest teraz z takim malym dzieckiem... i wcale nie chcialm od razu zachodzic w ciąże. Mogłam pogadac z kims tak na luzie jak to wszystko wygląda... bo z mamą przeciez wstydzilabym sie rozmawiac na takie tematy... wiesz czasami takie sytuacje są dobre. Nie można dzieci zamykac pod kluczem bo predzej czy pozniej spotka się z tym czy innym

Gość marynata taka..
[zgłoś do usunięcia] musztarda >>>ale dla jakiejkolwiek demoralizacji miejsca w szkole byc nie powinno. No! Wyj**ać w pi**u. Patologia. Tfu. Ipsa sua melior fama. Czysta patologia, jedno zdanie i same bluzgi, tacy ludzie nie powinni sie rozmnażać!

18:20 [zgłoś do usunięcia] maniooo ciekawskiii =) musztarda I co ciebie tak bawi? Na ile powszechne były ciąże wśród dzieciaków w takim wieku, lat temu 20, 30, 40? To się zdarzało bardzo rzadko i to raczej w trudnych rodzinach. I ludzie się tego wstydzili. Teraz oczekują wręcz aprobaty. Masz chyba 15 lat i pierdolisz od rzeczy. Ciąże wśród dzieciaków były właśnie sto lat temu, 40, 30 i 20. Teraz to jakieś wyjątki wśród takim matołów jak Ty i Tobie podobne zacofane laski.

ano wlasnie dzieciaki maja w okol siebie wszechobecna propagande seksu, jak to sam nazwales, i mysla ze seks to zabawa. w ogole nie zdaja sobie sprawy, ze wpadna a taka dziewczyna w ciazy to niezla przestroga

Gość marynata taka..
Jeżeli uważacie że brak przyzwolenia na ciąze u dzieci, to ciemnogród to powodzenia :D