Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy mogę coś zrob?????????????

Do Gimnazjum - do klasy- mojej córki ma przyjść dziewczyna która jest w ciąży...

Polecane posty

Gość nawalona ziutka
i myślisz marynato ,że jak zmienisz nika na manio to nikt cię nie pozna:D normalnie przypał z tej baby:D:D

Gość :DDDDDDDDxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
,,Uważasz, że potępienie dla uprawiania seksu przez nastolatki, uczniów, to przejaw zacofania? Jeśli tak, to szkoda z tobą gadać.'' ja tak uwazam, bo to zamiatanie problemu pod dywan! swiat sie zmienil- nie z winy dzieci. poza tym w ten sposob karze sie jedynie dziewczynki a przeciez same sobie dziecka nie zrobily...

Gość nawalona ziutka
ta miłościa kurna nawalona jestem;):)

Gość marynata taka..
Każdy inteligentny człowiek chce żeby jego dziecko, zdobyło wykształcenie, było inteligentne, szanowało się, wiedziało co to godność. Możecie tu ujadać ale ja nie chciałabym żeby taka dziewczyna była w klasie mojego dziecka, bo to nie jest normalne, tak samo nie chciałabym żeby na zajecia z moim dzieckiem chodził młody "tatuś" złodziej, ćpun. Predzej czy pózniej kazdy z nas ma w mniejszym lub wiekszym stopniu styczność z takimi ludżmi, ale po co pozwalać na to w tak młodym wieku?! Jezeli dla was seks takich dzieciaków, wysyłanie nagich fotek etc jest ok to życze rozumu.

>>>Uważasz, że potępienie dla uprawiania seksu przez nastolatki, uczniów, to przejaw zacofania? Jeśli tak, to szkoda z tobą gadać. Wskaż dwa moje zdania, w których takie przyzwolenie jest widoczne. No dobra, jedno. Umiesz czytać ze zrozumieniem i znajdować sens? Nie, to wypierdalaj. Razem z marynatką. :D

Oj marynatka, weź się nie rozwijaj. Skończ studia, potem dziecko. Wszystko w swoim czasie. Przecież widać, że nie masz pojęcia o czym piszesz.

Gość nawalona ziutka
dziecko należy wychowywać tak żeby i z ćpunem i z ciężarną sobie poradziło to po pierwsze a idąc dalej drogą myślową marynaty to inne matki by nie chciały np biednych dzieci w klasie albo kulawych albo w okularach albo katolików itd

Gość marynata taka..
musztarda, ty jestes tak prosta i wulgarna, ze nawet nie pytam czy obciagałaś w wc tylko osobnikom z klasy czy cały rocznik sie ustawiał zebyś ich obsługiwała. Dziwka zawsze będzie broniła dziwki, zegnam bo brzydzisz mnie niewykształcona szmatko :o

jedynym ratunkiem dla dziecka marynaty jest nauczanie indywidualnie.....nie wiem....guwernantka moze jakaś,albo bona jak juz ktos napisał:D

Gość whedif
urodziŁAM się 23 lata temu propaganda jest była i będzie ruchania się i rozpłodu, amen

Gość tyle tylko mogę
po szybkim przeczytaniu zrozumiałam że według ciebie ciąża jest zaraźliwa ? no ale fakt jak płacisz to wymagasz nie ośmieszaj się boisz się że urodzi na biologi i dostanie dodatkowe 10 pkt za doświadczenie a twoja córcia nie ?

Gość vgyujkm
cudowna prowokacja :d

Gość kjfdijijijghflkllklkhglk
Kobieto płacisz to wymagasz, niech ją uczą w domu

Gość Neeeew Yyyyork
Musztarda jesteś pojebana :-O Takie dzieci jak ta mała w ciąży powinny być piętnowane a nie przyjmowane z otwartymi rękami przez wszystkich ma około :-O Ale widać że ty tego nie rozumiesz prostaczko 🖐️

Gość dziewczyna po przejściach
może została zgwalcona??? a pani ją odrazu przekreśla

Gość nawalona ziutka
o przepraszam ja dyskutuje:O co nie zmienia faktu że autorka jest osobą wstrząśniętą :D

A tobą "musztarda" jestem zszokowana i rozczarowana...czytałam twoje posty w innych tematach i wydawałaś mi się normalna. A tu czytam i widać że nie różnisz się niczym od pomarańczowych nicków :-O Tak samo niski poziom. Żenada dziewczyno/kobieto.

I to Ty Jesteś pojebana gówniara, która piętnuje takie zjawiska. Trzeba mieć chociaż dwie komórki mózgowe, żeby zrozumieć problem. Ale takie pizdy jak Ty, nie są w stanie ogarnąć tematu. Na szczęście nasze szkoły i te prywatne, i publiczne są przygotowane na podobne zjawiska, mają wyszkoloną kadrę. A prowokacja, jak prowokacja. Wiadomo kto tutaj siedzi. W znacznej większości takie właśnie peezdy, którym życzę, żeby się starły z problemem. 🖐️

Gość whedif
smutne że jesteście Polakami, ci co psy wieszacie na tej ciężarnej ech

Gość Baszywalla
oho, musztardzie juz wszystko lata ze zlosci :D Uspokój sie dziewczyno :D

Gość nie lubie przygłupów
Musztarda, forum służy do dyskusji, nie potrafisz tego robić jesteś naprawde zwykłym gimgównem, agresywna i do tego wulgarna jak typowy żul. Do tematu nie wniosłaś nic. poza "kurwami i pizdami"

Ta dziewczyna ma 13,14 lat. No nie mówicie że seks w tym wieku nie jest dla was patologią!!!

Gość dziewczyna po przejściach
Jeśli dziewczyna nie ma wsparcia w rodzinie. rodzice znią nie rozmawiają na takie tematy nie dawają ciepła i miłości to tak potem bywa..ale powtórzę się może została zgwałcona i ma dziecko z tego.. Nie jest od razu gorsza..ona ma zjebane życie a inni jej jeszcze odkładają to normalne? ja jestem w liceum i mam 3 koleżanki które są już mamami..jedna ma już 2 dzieci..na początku były krytykowane,wyzywane,ale one są normalne..to,że mają dzieci nie oznacza,że są inne

23.08.2012] 19:32 [zgłoś do usunięcia] nie lubie przygłupów Musztarda, forum służy do dyskusji, nie potrafisz tego robić jesteś naprawde zwykłym gimgównem, agresywna i do tego wulgarna jak typowy żul. Do tematu nie wniosłaś nic. poza "k**wami i pi**ami" A Ty co wniosłaś debilko? Wypowiedz się w temacie, a nie wyrażaj opinii o mnie. Kurwa, czy na tym forum bywają już tylko matoły??????????