Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8d44d444444

Większość Polaków to BEZROBOTNI, skąd więc mają (macie) pieniądze ?????

Polecane posty

Gość 8d44d444444

Z moich obserwacji wynika ze około 60% Polaków to osoby niepracujące wliczając w to ogromna rzesze emerytów i rencistów oraz dzieci. Codziennie rano zapieprzam jak głupia krowa do roboty a moi sąsiedzi ??? - chodzą z pieskami - łazą po sklepach - siedzą w domu i ogladają tv/gapią sie w ekran komputera - sadzą kwiatki w ogrodkach i nie są to sami starsi ludzie, tylko osoby w wieku 25-40 lat !!! a jezdzą Audicami, Volkswagenami , skad mają na benzyne, żarcie, telewizory ?? SZARA STREFA albo złodziejstwo

Gość 8d44d444444
czyli co; gracie w pijackich norach z neonami LAS VEGAS bar 24H ??

Gość ajnuku
30 % polakow tyra na czarno

Gość 8d44d444444
TYRA? chyba wypoczywacie widac to po usmieszkach, zadowoleniu i pełnych wózkach w niedziele w sklepach :O tyram to ja, jak oślica po 8-10 godzin a nie 5 jak niektorzy :O

Gość ajnuku
czytalam ze ok 10 5 polakow ma status utrzymanka

Gość otello z żerania
ja tez mma na dziko sklep z elektroniką w necie ciotka przesyla mi to co kupie na ebay w usa ja klikam, ona przesyla, w miesiacu potrafie i dyche wyciagnac, ale sa i miesiace ze nawet 4 tys. nie wyciagne, przed swietaminajlepiej moj kumpel sprowadza z anglii skutery, tutaj ma przebitke 3 albo 4 razy tyle wiec zarabia duzo wiecej ode mnie

Gość sprytna z kopytna
ja nie pracuje zyje z zasikłów, dodatkow z opiek, mam jedzenie prawie z darmo, chlep z piekarni itd. ubrania ze specjalnych skepow i z a czynsz nie place

Gość tiaaaa tiaaaaa
ja mam jeszcze z pracy w UK - niestety już mi się kończą :o :( a na razie nic na horyzoncie :( ale masz racje bardzo dużo widze takich ludzi i rodzin w okolicy którzy żyją z "niczego" mają samochody, całymi dniami szwendają się po ławkach z dziećm zarówno matki i ojcowie i żyją ponad stan np obok mnie taka rodzinka ma sklep "specjalistyczny" (nie będę pisał jakiej branży.... nikt tam nie przychodzi, nikt nie kupuje, poza róznymi znajmomkami czy policjantami którzy się nudzą w godznnach pracy ;) nie ma tam też jakiegoś ruchu towarów, paczek ani w jedną ani w drugą strone (że niby sklep nternetowy) a funkcjonuje to już prawie rok - całymi dniami zabawiają się z dziećmi, psami itd a "interes się kręci" - moim zdaniem to taka pralnia, słup....