Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczkowo

wszystko o tabletkach anty :))

Polecane posty

Witajcie, jestem tu nowa i wpadłam na pomysł aby założyć topik o tabletkach antykoncepcyjnych :-) Chciałabym żebyście opisywały jakie tabletki bierzecie, jak długo, czy zdarzyły Wam się wpadki po tabletkach, co obniża skuteczność tabletek, czy zapomniałyście kiedyś jednej lub więcej tabletek z blistra itp :) :-P . Ja biorę tabletki Daylette(24+4)już pół roku i jak na razie jestem zadowolona, ani razu nie zwymiotowałam i nie zapomniałam tabletki, nie przytyłam. Moim problemem jest to, że nie ufam w 100 % tej antykoncepcji ( chociaż jest najskuteczniejsza"podobno"), jak przychodzi dzień spodziewanego krwawienia to chodzę zdenerwowana, ręce mi się trzęsą i robię test ciążowy. Opisujcie swoje tabletki,przeczucia,itp :) Pozdrawiam Mordeczki :-*

Żadna z Pań się nie wypowie ? :) W tym topiku możemy sobie nawzajem pomagać, rozwiązywać problemy itp :)

Gość zwroty
Topik jest bez sensu, ponieważ: - przyczyny obniżenia skuteczności tabletek masz opisane na ulotce w każdym opakowaniu - każdy organizm inaczej reaguje na określoną dawkę hormonów - jeśli ktoś bierze tabsy x lat to niekoniecznie będzie pamiętał którą tabletkę i z którego blistra zdarzyło się wziąć za późno lub zwymiotowało Jeżeli nie ufasz najskuteczniejszej metodzie antykoncepcji (poza abstynencją) to moim zdaniem nie jesteś gotowa na seks (tym bardziej, że sama napisałaś, iż robisz wszystko zgodnie z instrukcją).