Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problematyczny

pisać czy olać ?

Polecane posty

Gość problematyczny

Witam ! z racji tego że jest to portal kobiecy a temat dotyczy kobiety chciałbym opowiedziec o swoim problemie i dostać jakąś poradę jak to rozwiązać. Więc miesiąc przed wakacjami poznałem w mieście w którym studiuję pewną dziewczynę która pochodzi z moich okolic a wcześniej sie nie znaliśmy. Przed wakacjami spotkaliśmy się 2 razy spotkania te były bardzo udane. Kolejne spotkanie odbyło się w lipcu w mieście do którego chodziliśmy do liceum. Niestety po tym spotkaniu ona przestała się odzywać, nie spotkaliśmy się ponownie,nie odbierała telefonów, na smsy zaczęła odpowiadać w inny sposób niz do tej pory. Mimo że pytałem ją dlaczego nie pisze i czy coś wydarzyło się na tym spotkaniu że tak się zachowuje ona powiedziała że nic się takiego nie wydarzyło a nie odpowiada bo ma dużo zajęć. Postanowiłem zostawić tą sprawę przez jakiś czas niestety chyba byłem i jestem w niej zakochany bo nie mogę przestać o niej myśleć i chciałbym z nią utrzymywać kontakt mimo że wszystko na to wskazuje ze ona skreśliła mnie już. Dlatego przyszedł mi do głowy pomysł aby na początku września (wtedy wraca do miasta gdzie studiujemy i bedzie mieć dostęp do neta) napisać wiadomość przez fb (lepszy może byłby list zwykły ale nie znam jej dokładnego adresu) w której zaproponuję jej aby od nowego roku akademickiego zacząć wszystko od nowa jakby tego spotkania nie było, ona zapomni o wszystkim a w zamian ja nie będę ją o to już wypytywał i dmay sobie jeszcze raz szansę. z drugiej strony nie wiem czy nie pogrąże się tym ostatecznie i czy po prostu pocierpieć i spróbować zapomnieć o niej. co bysciem i doradziły drogie Panie ?

Gość problematyczny
można bardziej rozbudowaną wypowiedź ?