Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbiufbowbgurbgouwr

jest mi głupio i nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość bbiufbowbgurbgouwr

dzisiaj pewien chłopak z mojej pracy zapytał, czy nie poszłabym z nim na kawę/spacer/do kina. powiedział, że już od dłuższego czasu zbierał się na odwagę, ale jakoś nigdy nie było okazji aby zagadać. zgodziłam się i teraz żałuję. chłopak bardzo mi się podoba... jest szalenie sympatyczny, inteligentny, przystojny i pracowity- mój ideał. boję się jednak, że nie spełnię jego wymagań. nie jestem ładna, mam nadwagę i źle się czuję sama ze sobą. nie rozumiem, czemu chciał się ze mną umówić, skoro wokół tyle pięknych i fajnych dziewczyn. gdybym nie wiedziała, pomyślałabym, że chce ze mnie zakpić i ośmieszyć... jak odkręcić to wszystko? jak mu powiedzieć, że jednak nie mogę się z nim widzieć? poradźcie mi coś. z góry dziękuję.

Gość bbiufbowbgurbgouwr
ale po co mam pójść? wstydu sobie narobić? a może on naprawdę chce ze mnie zakpić? nie chciałabym przeżyć jakiegoś upokorzenia.

Ale jak mialby Cie niby upokorzyć, czy np osmieszyć? Pójdziesz, wypijesz kawę i już. Poćwiczysz chodzenie na randki, bo widzę że chyba rzadko to robisz, skoro aż taka ideologie sobie dorobiłaś do zwykłego zaproszenia...

Gość bbiufbowbgurbgouwr
do tej pory nie byłam na randce, bo żaden facet mi się nie podobał. ten chłopak odpowiada mi pod każdym względem, dlatego też boję się, że zepsuję nasze relacje. zresztą musi być z nim coś nie tak, skoro mnie zaprosił. ewidentnie nie ma gustu.

Gość mama dziewczynek
idź i baw się dobrze, ale nie obiecuj sobie nie wiadomo czego po tym wyjściu... może po prostu ma ochotę lepiej Cię poznać, chce pogadać... nawet trudno to randką nazwać... zobaczysz jak potoczą się sprawy...

Gość chce sie z ciebie posmiac
albo chce zobaczyc ile zazresz gruby spaslaku na randce.

Sama piszesz że jest z nim coś nie tak skoro umawia się z tobą. To idz i to sprawdż - może żeczywiście jest nienormalny. Jeśli jednak jest normalny to Cię zleje po pierwszej randce. Idz - może jedna on jest wariat.. :)

Ależ jesteś dziwna. Są gusta i guściki. A może on lubi dziewczyny z lekka nadwaga? Po co dorabiasz ideologie? Przeciez Ci sie nie oswiadczył, tylko zaprosil na kawe, spacer. Idz, baw sie dobrze, tylko pamietaj, nikogo nie udawaj! Bądz sobą!!!

nie idz. nie idz nie warto bo sie osmieszysz. on cos szykuje i pewnie przyjdzie z aparatem zrobi ci zdjecie i porozsyla wszystkim. beda sie z ciebie smiac ze uwierzylas ze ciebie tez moze spotkac milosc. mowie to dla twojego dobra. zrobisz z siebie posmiewisko,

Gość mam nadzieję że to prowo
Oby to była prowokacja, bo to straszne nie mieć za grosz pewności siebie. Z takim nastawieniem zawsze będziesz sama. Być dorosłym i wymyślać taki historie... gdyby facet chciał Ci zrobić przykrość wyjściem na kawę to chyba sam by się u was w pracy ośmieszył.

nie. dziewczyna ma racje ze nie jest pewna siebie. pewne siebie sa mlde ladne kobiety a nie spaslaki. nie wkrecaj dziewczyni glupot bo jeszcze naprawde z nim pojdzie

Gość kororowekretki...
Kobieto! Idz i zachowuj się normalnie :) na bank nie chce zakpić, tylko masz farta :D

po co ja wkrecacie? wredni jestescie... nie idz, bo zrobisz z siebie posmiewisko. juz niejedna osoba ci to powiedziala. badz wobec siebie szczera i nie wkrecaj takich rzeczy. jak pojdziesz to zrobisz z siebie spasionego blazna... taka prawda... chce twojego dobra

Gość nie rob nic takiego
takich jak ty meszczyzni nie zauwazaja. kobieta musi miec wyglad... zastanow sie czy sama bys chciala sie ze soba umowic. jesli nie to znaczy ze nikt inny rowniez. uwazam ze facet chce po prostu sprawdzic jak sie zachowasz w miejscu publicznym... czy na przyklad rzucirz sie na jedzenie albo takie rzeczy. sadze ze to rodzaj eksperymentu a ty jestes krolickiem doswiadczalnym.

Gość autorka tematu******
Kiedy przyszłam dzisiaj do pracy, zobaczyłam bukiet kwiatów na moim biurku i kartkę z odręcznym napisem „Na miły początek dnia, Słoneczko. Zrobiło mi się cieplej na sercu i uznałam, że to musi być dobry dzień Po przeczytaniu Waszych odpowiedzi mocno się podłamałam. Większość pisze, że chłopak chce mnie ośmieszyć i nie powinnam zgadzać się na spotkanie. Żałuję, że weszłam na ten temat. Czar tego dnia zupełnie prysł, a ja powróciłam na ziemię. Może to i dobrze. W każdym razie dziękuję wszystkim za odpowiedzi i życzę miłego dnia.

Gość rtyfughuj
no i co z tego ze dal kwiaty? moze chcial zebys dala mu spokoj i dla wszystkiego kupil jakis wiechec/

Gość rtyfughuj
wkurwiaja mnie takie jak ty. facet da kwiaty a ta sie malo nie posra

Gość zxcvbn
no i co z tego ze, dal ci kwiaty? a moze laskawie przelec sie po biurkach innych dziewczyn i zoabcz czy im tez nie zostawil? moze to taki gest z jego strony i daje kwaity kazdej. nie powinnas myslec ze jestes wyjatkowa... sama mowila jak wygladasz....

Gość zxcvbn
podbijham bo warto :D

Gość bihbnp[
nie chce byc niemila, ale gdybym byla facetem to nie chcialabym sie z toba widziec :( kobieta musi wygladac jak kobieta a to ze jestes gruba to uniemozliwia :( nie martw sie jak schudniesz to moze kogos znajdziesz :(

Gość kororowekretki
i jak bylo na tym spotkaniu?

Gość uble
zastanów się... jeszcze raz

Gość kororowekretki
hop hop. odpiszesz?

Gość dziewannapanna
wiesz nie obiecuj sobie niczego i nie mysl o tym na powaznie,. spotkaj sie jesli chcesz ale szybko zakoncz spotkanie i wyjdz. ja nie chcialabym byc osmieszana. po prostu uwazam ze mezczyzni maja okreslone wartosci i kieruja sie pewnymi kategoriami. sadze ze on ma do cibie po prostu jakis interes. moze chce pozyczyc pieniadze albo dolozyc ci swoja prace? uwazaj aby nie wykorzystal cie w taki sposob

Gość kluskislaskiebezokrast
przykro mi ze to powiem ale wkrecasz sobie cos niepotrzebne :(

Gość joannaaska
idz, co ci szkdzi?

Gość sheenaa
A jak niby ma Cię skompromitowac?? Bedziecie na tej ''randce'' i on nagle zasmieje sie i wyjdzie?? szczerze, wątpie.. raz sie zyje, nie pojdziesz to bedziesz zalowala, ze nie poszłas i zastanawiała sie latami, jakby było gdybys poszła... nie marnuj szansy i zabaw sie! Uwierz troche w siebie.