Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agentka_007

xxxxxx i xx i xx

Polecane posty

Gość agentka_007

To tak boli, nie moge przestac o Nim myslec. To trwa juz rok. Staralam sie bardzo to zabic w sobie, i kiedy myslam ze sie udalo to uczucie powrocilo ze zdwojona sila!!! Juz naprawde nie moge.... Widze ze On tez cierpi, On chcial sie do mnie zblizyc ostatnio...zaczynal rozmowy, ja je konczylam i wlasciwie uciekalam myslalam ze tak bedzie najlepiej. On patrzyl na mnie z coraz wiekszym smutkiem. widujemy sie prawie codziennie w pracy. niesamowite uczucie i chemia. wiec zapytacie gdzie jest problem???? oto problem, on jest zonaty. tzn nie wiem jak jest w tym malzenstwie. jak sie mam dowiedziec jak od niego caly czas uciekam.... ostatnio jak mnie to dobila, mysle koorva....jestem tylko czlowiekiem....czemu wlasnie ja zawsze musie byc ta swieta, ta dobra? a zycie i tak ma mnie w dupie? wiec sobie mysle przestane go unikac...zaczne z nim normalnie rozmawiac. chyba zdaje sobie sprawe ze zycie nie jest czarne albo biale. jest tak cholernie duzo rzeczy w srodku.

Gość ggfdasfdsxfggg
szmata z ciebie i tyle malo jest facetow ze suko za takiego sie bierzesz i tu nie rob wymowek milosc ha ha gowno gdyby suka nie dala pies by nie wziol dobrze jak zdradza zone to i ciebie zdradzi zycze ci z calego serca bys kiedy miala rogi do nieba

Gość ggfdasfdsxfggg
uczucie chemia bzdury on chce cie bzyknac faceci nie maja wyzszych uczuc

Gość ggfdasfdsxfggg
jak.mozna komus psuc zycie

Gość agentka_007
uwazaj bo Ci cisnienie podskoczy i umrzesz:) gadzino

Gość ggfdasfdsxfggg
won szmaciaro