Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham papierochy

Kurwa- jak ja lubie palic papierochy!!

Polecane posty

Gość kocham papierochy

Pewnie wielu z was tak ma.. ze lubicie. Jak zab zaczyna bolec, mowie, moze czas juz rzucic.. ale kuzwa jak rzucic jak ja to tak lubie?? Czasami mysle ile kasy na to idzie, ale z drugiej strony- przeciez to nie majatek.. Kuzwa jestem glupia.. ale je lubie.

Gość obalam mity
Ile masz lat, od ilu lat palisz? Pomarszczyłaś się? Jak wyglądają twoje włosy? :classic_cool:

Gość To pal a co ci szkodzi
J.w.

Masz rację. Też lubię. I szlag mnie trafia na tę nagonkę przeciwko nam. Już nikomu nie przeszkadza, że w autobusie piją piwo a nawet gorzałę, że śmierdzi ktoś na pół tramwaju rzygowinami, alkoholem i potem. Ale- nie daj Boże- puść dymka w pobliżu przystanku! Paranoja, już nawet rozrabiający kibole nie są tak prześladowani! I to, że nie mamy prawa wejść do kawiarni i zapalić do kawy, że właściciel lokalu nie decyduje, tylko durni politycy, czy w lokalu coś można!!! A w ogóle- palące kobiety są sexy!

Gość kocham papierochyy
Mam 25 lat, pale od polowy swojego zycia. Nie pomarszczylam sie, odwrotnie- wygladam dosc mlodo jak na swoj wiek ( nie traktuje tego jako pozytyw), podobno grudniowi tak maja. Co do palenia w miejscach publicznych- zgadzam sie z zakazami. To ze ja sie truje (mam tego zupelna swiadomosc), nie oznacza ze mam prawo truc innych.. Nigdy nie stalam na przystanku i nie dmuchalam w tlum.. Truje sie sama, nie innych. Nie pale nigdy w domu. A najgorsze jest to ze nawet nie czuje jak smierdza mi ubrania.. wlosy pewnie tez. A co do stanu moich wlosow sa w porzadku najlepszym.