Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafina bbb

od 23 dni jestem niepaląca, rzuciłam jednego dnia, czuje sie cudownie!!!

Polecane posty

Gość kafina bbb

Paliłam po paczce dziennie, przez ostanie 17 lat. Przeczytałam książkę "jak skutecznie rzucić palenie" allena carra i rzuciłam w jeden dzień. Jeśli ktokolwiek z Was jest na tyle odważny, aby rzostać się z nałogiem w ciągu 1-2 dni zachęcam do lektury:)))))

Rzuciłem po 20 latach palenia nie przeczytawszy żadnej książki, naciągaczko, boocie, czy co tam teraz powoduje powstanie takich debilnych tematów.

Gość jagnaa0001
Myrevin, to miło z twojej strony że wziąłeś udział w tej dyskusji, daruj sobie jednak takie potwarze jak boot czy naciągaczka. Skoro rzuciłeś, to temat juz cie nie dotyczy. Wiec spadaj stąd i nie psuj powietrza przemądrzały głąbie:) papa!

Gość jagnaa0001
Myrevin, ah i zapomniałam dodać- ty rzuciłeś- czyli pozbawiłeś siebie czegoś biedaku, czegoś wspaniałego- i tutaj współczuję:) pwnie podrzerasz do dziś i z utęsknieniem patrzych na palących bidulko:)) a ja po prostu stałam się niepaląca, przestałam palić. Jeśli potrafisz zrozumieć różnicę (ufam, że skoroś taki mądry to dostrzeżesz ją na pewno) to wiesz, że ty wciąż nie masz ostatniego paperosa za sobą- mimo tych 20.lat. Ja natomiast przestałam (nie rzuciłam)- PRZESTAŁAM palić. :)

a sorry, inny nick. ja tez po wielu latach palenia rzucilam z dnia na dzien poniewaz mialam chcec rzucenia, nic, zadne tabletki gumy ani ksiazki hnie sa potrzebne jesli sie chce

Gość jagnaa0001
zakładam go, by pomóc przestać palić choćby jednej osobie z tego forum. bez tabletek, plastrów i podjadania.

Gość jagnaa0001
wbrew pozorom to stanowi olbrzymią róznice, przynajmniej dla mnie. Cokolwiek nie napiszesz- Kobieto- po wielu nieudanych próbach udało mi się stać osobą niepalącą. Jestem z siebie dumna, a jednoczesnie wsciekła, że przez 17 lat nikt nie podetknął mi takiej lektury. A propos, po przeczytaniu tej książki wielu ludzi przesyało palić, min. Stalińska. Po wielu latach, z dnia na dzień:))

rzucanie z dnia na dzien w przypadku niektorych ludzi moze skonczyc sie zle. a poza tym w tytule topiku napisalas ze rzucilas. pierdoly. mam ta ksiazke, jako osoba ktora rzucila czyli niepalaca :) przeczytac ja chcialam ale po kawalku stwierdzilam ze to jakies bzdety

Gość jagnaa0001
KSIĄŻKĘ MOŻNA ZSCIĄGNĄĆ W PDF, z sieci. NAWET KUPOWAĆ NIE TRZEBA:) PRZECZYTANIE JEJ ZAJMUJE WAM 1 - 2 DNI. I PROBLEM Z GŁOWY:):) NAMAWIAM- przeczytajcie, warto!!

Gość jagnaa0001
Kobieto, gdybyś miała tą książkę i ją przeczytała, choć do połowy, inaczej byś tutaj pisała:) Dobranoc wszystkim, szczególnie PAlącym. Trzymajcie się.