Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyba jestem nimfomanką. Zalicz

hyba jestem nimfomanką. Zaliczyłam już zabawę w słoneczko i seks z koleżanką.

Polecane posty

Piszę do Was anonimowo, bo mam dość wstydliwy problem. Nie chcę rozmawiać o nim z przyjaciółmi czy znajomymi, bo obawiam się ich reakcji, nie wspominając już o rodzicach, którzy nie zaakceptowaliby mnie. Mianowicie mam podejrzenie, że jestem nimfomanką. Od zawsze miałam ognisty temperament, zawsze interesowali mnie chłopcy. Pierwszego poważnego chłopaka, z którym rozpoczęłam swoje erotyczne przygody poznałam w wieku 13 lat. Wtedy też przeżyłam swój pierwszy raz. Od tamtej pory nie mogę przestać myśleć o seksie. Bardzo często zmieniam partnerów i dużo eksperymentuję.

Gość brooooopp
opowiedz o sloneczku :D

Gość brooooopp
opowiedz o sloneczku :D

Gość anonimowy to jestem ja
Anonimowo... widzę twoje ip na dziurawej kafeterii, mam też dostęp do systemów netii i tp s.a,, zaraz cię namierze, tak dla jaj :D

Gość luksferia
fajne prowo:)

Gość luksferia
fajne prowo:)

Gość kjkjkk
sa pewne zabawy, ktorych na pewno nie zaliczylas :-), nawet liczac te legalne i przyjemne odezwiji sie na manyoung@duno.pl (manyoung malpa duno.pl)

Gość Błonisraw Koromowski
tylko w kolejnych wyborach nie zapomnij zagłosować na mnie :P

Gość Uroczy Szymuś
Jeśli to prawda i masz przynajmniej tyle oleju w głowie by się zabezpieczać, to trzeba przyznać, że się przydasz do momentu straty atrakcyjności fizycznej. Chociaż wtedy możesz się przydać ludziom z niższej kategorii.

Gość dodapieknamauroda
a ile masz lat

zabezpieczam się, mam 24 lata studiuje

Gość aciekawe2332
bylas z kims na powaznie w zwiazku?? czy tylko tak skaczesz od kolesia do kolesia?

Teraz gdy mój problem się nasilił, zaczęłam szukać przyczyn takiego stanu rzeczy w latach szkolnych. Już jako nastolatka uprawiałam seks grupowy, coś na kształt nagłośnionego ostatnimi czasy słoneczka. W moim życiu często wyjście na imprezę kończyło się przygodnym seksem. Na jednej imprezie potrafiłam zaliczyć paru facetów, sprawiało mi to ogromną przyjemność i satysfakcję.Zdarzyło mi się nawet spać z koleżanką. Zajście miało miejsce na pomaturalnym ognisku u niej na działce. Wypiłyśmy trochę za dużo alkoholu i stało się. Przypadkowych partnerów szukałam wszędzie, kiedyś nawet byłam tak zdesperowana, że zaczepiłam chłopaka stojącego na przystanku i zaproponowałam mu współżycie. O dziwo zgodził się, później spotkaliśmy się jeszcze parę razy. Przez tę ciągłą chęć orgazmu rozpadł się jeden z moich związków, bo nie potrafiłam zrozumieć, że mój partner ma dużo mniejsze potrzeby niż ja. Do tej pory nie sprawiało mi to większych problemów, po prostu myślałam, że mam większe libido i muszę jakoś rozładować napięcie związane z pożądaniem. Jednak od pewnego czasu tracę nad tym kontrolę, nie mogę zapanować nad swoim organizmem. Każdego mężczyznę postrzegam jako obiekt seksualny, zaczęłam też inaczej patrzeć na swojego szefa. Boję się, że kiedyś przekroczę granicę i przez ten problem stracę pracę.Błagam poradźcie mi coś, czy moje dość dziwne zachowanie powinno nakłonić mnie do wizyty u specjalisty? Coraz bardziej zaczyna mnie to męczyć, brzydzę się samą sobą, chyba zaczynam wariować:(

Gość aciekawe2332
idz do lekarza...

Gość adamadamek2
albo znajdz faceta ktory tego tez tak duzo potrzezbuje ja bylem z nimfomanka i bylo nam zajebiscie tylko ze pila za duzo

Gość Shepp
Problem "nimfomanki" jest jednym z trudniejszych tematów, w wielu przypadkach specjalista okaże się najlepszym rozwiązaniem, staraj się unikać osób które w jakiś szczególny sposób cię prowokują, spróbuj się wyłączyć na bodźce zewnętrzne, moim zdaniem to czas najlepszy aby odwiedzić lekarza, mam znajomą z tym samym problemem i pomagałem podczas kiedy ona odbywała terapie, na samym początku może być ciężko ale przyda się osoba która jest "neutralna" i pomoże wyjść z tej sytuacji ...

Gość gość
napisz do mnie coś na to poradzę ;) stiwencigaro@o2.pl

Gość najlepszy
napisz do mnie coś na to poradzę ;) stiwencigaro@o2.pl

Gość Lubię nimfomanki
Napisz do mnie to sobie porozmawiamy.

Gość gość
Nie rozmawiaj z facetami tutaj, to napalone zboki. Problem lezy gdzies glebiej. Jak twoje stosunki z rodzicami?