Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koktajlowaaa154

czy tak odzywiając się schudnę? proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość koktajlowaaa154

Chcę schudnąć 5 kg. Przy wzroście 158 ważę 55/54 kg, zalezy mi żeby ważyć 50kg. Czy tak odzywiając się jestem wstanie to wykonać? Śniadanie: 2 kromki chleba żytniego na zakwasie z białym serkiem i pomidorem + zielona herbata z jedną łyżeczką cukru 13:00 - bułka wielkości kajzerki ale razowa z 2 plastrami szynki 16:00 - bardzo małe ciastko z ziarnami ( ok 3 cm ) 18:00 - obiad ( 3 ziemniaki + małe kawałek mięsa z sosu + fasolka szparagowa polana masłem z bułką + mizeria na kefirze ) 21:00 zielona herbata

Gość pod stżehom
chyba kpisz:O

Gość to zalezy
gdzie pracujesz?? co robisz?? czy będziesz ćwiczyła? jak sie do tej pory odzywiałaś?

Gość śmialska
same wegkle-bula bule pogania:(

Zdecydowanie za mało pełnowartościowego białka pochodzenia zwierzęcego. Za duży udział węglowodanów jak ktoś napisał. W ogóle nie widzę zdrowych tłuszczy, koniecznych w diecie. Poza tym dieta to jedno, a ćwiczenia i ruch to druga ważna rzecz.

a gdzie warzywa :-/?? Matko ziemniaki, pieczywo, ciastko cukier... powodzenia życzę :) ja tez od niedawna się odchudzam ale spójrz na moja stopkę :) napisze Ci jakie ja mam zasady na diecie... Tego jedzenia ja bym w życiu na diecie nie zjadła...

Jakie mam zasady w diecie??? Napoje : zielona herbata, źioła, woda mineralna, soki świeżo wyciskane ( 1 max 2 szklanki na dzień), nie słodzę nie pije zwykłej herbaty, napojów gazowanych ani soków. Chleb: tylko chrupki graham, nie jem pieczywa jasnego Owoce: jedna porcja dziennie, zbyt dużo cukrów prostych Nabiał: jogurty, maślanki ( bez cukru albo zero % tłuszczu), mleko 0,6% Wędlina: tylko drobiowa np polędwica z indyka. Obiad: tylko na parze pierś z drobiu albo ryba z warzywami. Produkty mączne w ogóle odrzuciłam, nie używam soli przyprawy sama skomponowałam dzięki czemu nie ma w nich soli, nie jem ziemniaków, staram się odżywiać zdrowo Jem bardzo dużo warzyw. Chyba to już wszystko.

Gość hloysdxbnm,
a po co ziemniaki na kolacje to same wegle, n aklolacje białko

jak małe porcje to schudniesz...lepiej urozmaicić, ale ja bym chudła na tym, co prawda wolno, ale jak ćwiczenia dorzucisz to poleci

Gość koktajlowaaa154
ja chcę schudnąć 5kg więc myslę że nie muszę wprowadzać bóg wie jakich diet...do tej pory jadłam dużo więcej....np po 18 jadłam jakiś jogurt jeszcze albo jakieś ciasto. Poza tym pracuje w sklepie spożywczym jako sprzedawca i czesto podjadałam jakieś ciastko. A co do tych obiadów o 18....niestety nie zmienię tego ponieważ dopiero o tej godzinie z mężem jestem w domu.

Gość koktajlowaaa154
napisze wam co dziś zjadłam...może lepiej wypadnie ten jadłospis bo ja już sama nie wiem czy robię coś źle czy nie 9:00 2 kromki chleba na zakwasie z serem białym i pomidorem + zielona herbata +łyżeczka cukru 12:00 garść malin 14:00 kawałek ciasta, ale takiego coś jak biszkopt na wierzchu z jabłkiem 18:00 kasza + mięso w sosie własnym + ogórek małosolny (obiad w małej ilości, na oko chyba ok 400kcal ) wiem że ciasta nie powinnam jeść ale nie chce też odrzucać słodyczy całkowicie bo przecież i tak kiedyś do nich wrócę. Dziś pozwoliłam sobie na kawałek ciasta zamiast takiego a'la obiadu w pracy w postaci kanapek

Gość przeciez chude to jędze
za dużo na wieczór :( śniadanie to najważniejszy posiłek dnia , potem obiad kolacja ma być mała i lekka , jeśli nie jesteś na diecie typu "low carb" to więcej posiłków w ciągu dnia

Gość koalaaa
ja tez do 5kg , nic nie dziala na mnie , juz myslalam o kopenhaskiej moze zadziaął a pozniej umiejetne wychodzenie z niej

Gość koalaaa
dziewczyny znacie moze jakas dietke na mniejszy brzuch , co jesc ile razy dziennie itp ?