Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lifegoeson

jakie jest prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży?? :/

Polecane posty

Gość lifegoeson

Witam! Mam 17 lat i uprawiałam seks 5-6 tygodni temu z moim chłopakiem. Seks był bez zabezpieczenia, ale było to dzień przed miesiączką, więc to na pewno nie były dni płodne a ponadto on nie miał wytrysku, trwało to może dosłownie minutę. Dodam, ze straciłam wtedy dziewictwo, chociaż nie wiem czy ma to jakies znaczenie. Za miesiąc dostałam miesiączkę w normalnym terminie jednak była ona dziwnie skąpa, a od 2 dni lekko pobolewa mnie podbrzusze. Robiłam 2 testy, oba wyszły negatywne a czytałam, że tyle po stosunku mała szansa zeby test nie wykrył ciąży. Co Wy o tym myślicie? Wydaje mi sie ze przy tak krótkim stosunku i to w dni bezpłodne szansy na ciąże prawie nie ma, no i te negatywne testy...ale co z miesiączką i podbrzuszem?? Bo w pierwszych miesiącach ciaży może podobno być miesiączka....więc jaka jest wasza opinia?

Gość milionerzy
50/50

Gość rumcasjka
moja opinia jest taka ze gówniara jesteś i zabierasz sie za cos powaznego nie mając o tym zielonego pojęcia. Seks bez zabezpieczenia? Chcesz tego dziecka czy jak? Powiem Ci tak. Wszystko sobie wyolbrzymiasz bo albo bardzo chcesz dziecka albo bardzo nie chcesz. w twoim przypadku nie wiem;/ Tak czy siak skoro okres był i 2testy neg to znaczt ze ciazy nie ma.Daj sobie spokoj

Gość Franka_xxx
ni ma dzidzi na 100%