Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martynkaa_19

jaśniejszy okres

Polecane posty

przez pół dnia miałam brązowe plamki na podpasce, a wieczorem dostasłam okres, ale krew jest jaśniejsza niz zwykle... co to moze byc?

Gość arya
dżuma może ?

Gość hu8i9oa
że duzo przebywałaś na świeżym powietrzu

oj przestańcie... przez ostatni tydzień strasznie się stresowałam i martwiłam, ze jestem w ciąży... to może mieć coś wspólnego?

Gość Padłam!!
Moja przyjaciółka tak miała, potem poszła do endoryloga i zdiagnozowali ciążę pozamaciczną. Uprawiasz seks? jest możliwość ciąży? Może warto zrobić test i jak najszybciej do lekarza!

jest możliwosć, ostatmnio uprawiałam seks z zabezpieczeniem i wytrysk nastąpił we mnie w prezerwatywie... miałam dni płodne...

Gość Padłam!!
prezerwatywa nie daje 100 % pewności kochanieńka. Brązowe plamki świadczą o implatacyjnych plamieniach przy ciąży pozamacicznej w jajnikach. a jasne krwawienie o plamieniu badz tez poronieniu! Lec po test i do lekarza!

Skoro wytrysk był w prezerwatywe a nie w pochwe to na bank ciąża pozamaciczna

Gość dsdsd
może to nie krew tylko się zesrałaś na rzadko przy pierdnięciu mokrego bąka?

Gość Padłam!!
Martynka jesteś?! Co zamierzasz? Nadal Ci leci? Mało dużo? Może pojechała do apteki po test..

Gość Padłam!!
Proponuję zmierz temperaturę w pochwie. Jeśli więcej niż 36.9 to najprawdopodobniej ciąża. Ale ja bym nei zwlekała i spotkała się jutro z lekarzem bo jeśli to plamienia na początku ciąży to potzrebna ci Luteina a jesli to ta gorsza opcja to poronienie i wtedy trzeba usunąć obumarłe łozysko - pozostałosci. Koniecznie skontaktuj sie z lekarzem! Albo chociaz do apteki polec i się doradz! Choc juz niewiem czy nie lepiej na pogotowie w takiej sytuacji. tej mojej przyjaciolce zrobily sie skrzepy i torbiele w macicy bo zwlekala zbyt dlugo bo myslala ze to zwykly okres. Musieli jej potem loparoskopie robic. Przykra sprawa.

Gość Padłam!!
teraz to i tak nie ma znaczenia, bo przy ciazy zawsze jest w okolicy 37 w pochwie. Musisz tylko wystarczajaco gleboko ja zmierzyc. zmierz co ci szkodzi, zawsze to jakis kierunek w ktora strone objawy ida.

Martynka - leć po test! Fleur89 ! Cześć sąsiadka kope lat :) hehehe

Gość Padłam!!
Napewno nie, nawet przy okresie jest wyższa za nisko zmierzyłaś!

Gość ikarina
Ale macie ubaw, az zazdroszcze...

Gość Padłam!!
Martynka a swoja droga dobrze ze podpasek uzywasz a nie tamponow, bo na tamponach bys nei zauwazyla nic.

Gość Padłam!!
Zmierz jeszcze rano, ale ja bym nie czekała! Umarłabym z niecierpliwości. daleko masz do nocnej apteki?

mieszkam w małym mieście, nocnej apteki nie ma... ale myslicie, ze to bardzo możliwe, ze jestem wciąży? zabezpieczałam się.