Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfhgj

Co pomyślelibyście o lasce, która

Polecane posty

Gość sfhgj

jedengo dnia obchodzi z facetem piątą rocznicę a drugiego dnia go zostawia? Tzn to wygląda tak- ona mieszka daleko, przyjechała na kilka dni do faceta- nosząc się z zamiarem rozstania, przy czym oszukiwała go do momentu swojego wyjazdu, udawała, że jest wszystko dobrze.

Gość sfghj
zostawiła go- bo "za mało zarabiał".

Gość sfghj
no- i nie dorobił się auta, to też był powód.

Gość sfghj
czy to nie jest przykład wyrachoanego zimniego szmaciska? jak jest waszym zdaniem?

Gość atomowa.biedrona
A czemu od razu dziewczyna ma winę? Ten facet to ciota.!

Gość sfghj
To znaczy nie rokował- on pracujący, odpowiedzialny ona- początkująca alkoholiczka ( małe piwko chociaż ale codzień) do tego na psychotropach często, bo ma niepoukładane w głowie. W domu leń, brudas, nie ugotuje, nie posprzata.

Gość sfghj
czy wy jesteście z kimś ze względu na jego pieniądze? jak to wygląda naprawdę?

Gość sfghj
demorator- zdziwko, ale nie. Dodam, ze wypuszczał ją samą na imprezy bo jej ufał a ona się tam lizała z jakimś starym eks-narkomanem.

Gość zastanawiające to jest
z tego jak ją opisałeś to wynika, ze ona wyświadcza mu sama przysługę

to skoro tyle złego o niej wiedziałeś to nie roumiem po co z nią byłeś? jakiaś provo.

Gość sfghj
No własnie zabiło mnie to- że można wszystkich oszukiwac w taki sposób. Nadużywać zaufania do tego stopnia. Była moją koleżanką pokłóciłyśmy się, bo powiedziałam jej, ze to trochę nie w porządku i jesli deklarowała mu wielką miłośc po grób dnia poprzedniego wiedząc, ze go zostawi- to, ze to świństwo

Gość sfghj
Ona na mnie wyskoczyła z taką agresją, ze szok! A ja tylko zapytałam czy czuje się fair... Dla mnie to jakieś dziwne.. Wielkie deklaracje i taki zonk? Sama gówno ma to tak na marginesie, jakieś dorywcze sprzątanie za granicą, bez umowy, bez ubezpieczenia zdrowotnego. Chodzi mi o to- znając jako koleżanka tak zimną osobę boję się, ze sama byłam wykorzystywana. Pomogłam jej bardzo w życiu

Gość sfghj
ja ją kiedyś odciągnęłam od obrabiania kolby praktycznie temu ćpunowi. Schlała się jak świnia, ja posżłam pogadać ze znajomymi, do kibla. Szukałam jej chwilę- ale w ciemnościach była tylko jakaś liżąca się parka. Pomyślałam, ze wyszła na fajkę. Okazało się, ze to jednak ona się liże- rozpoznałam ją jak chwilę klęczała mu nad rozporkiem, w takiej wnęce knajpy. Praktycznie wyciągnęłam ją za włosy i odwiozłam do odmu. Ona uważa, ze nic nie pamięta. facetowi oczywiście nikt nie powiedział...

Gość sfghj
Ja wierzyłam w jej przyjaźń, pomagałam jej, próbowałam ją trochę odciągnąć od alkoholu i pomóc jakoś "normalnie" żyć. Po tym przykładzie z tym facetem widzę, ze ona jst totalnie zimna uczuciowo- liczy się to, co z kogo wyszarpie. Jeśli mogła tak potraktowac faceta, którego rzekomo kochała- to jak może potraktować tyko koleżankę?

Gość z opisu to kciukiem pasuje
:D

Gość sfhgj
jakim kciukiem? ja jestem nowa na kafeterii- nie zabieram głosu, czasami coś tu poczytam tylko. Niemniej jednak ja wierzyłam w przyjaźń a zobaczyłam, ze mam do czynienia z osobą zajebiście wyrachowaną.

Gość z opisu to kciukiem pasuje
albo noxelia :D

Gość cxnxfj
ach kurwa, nic z tego- chciałam sobie ulżyć. Nie jestem żadną noxelią ani kciukiem- wiem, ze tu na kafe są takie pseudo bo jak pisałam podczytuję. Potrzebuję gdzieś wywalić emocje jestem wkurwiona ostro- widze teraz jak mnie suka wykorzystała grając biedną, świętojebliwą sierotkę. bardziej na nią jestem zła na siebie- że zadawałąm się z takim gównem.

Gość cxnxfj
ścierwo na mnie tak naskoczyło- a ja chciałam tylko tak pogadać, szczerze i otwarcie.

Gość sfhgj
no tak- piszecie o wackach pipkach a jak człowiek naprawdę potrzebuje ulżyć sobie i pogadać o czymś normalnym to nikt takiego wątku nie czyta:(

Gość sfhgj
ale ona już pojechała w piździec dalekko:(( i nie mam jaaaak!!!!! Muszę jej obrobić dupę tomi przejdzie, wesprzyjcie w potrzebie- nie chcę jej obgadać do znajomych bo to jakieś niesmaczne ale do obcych chyba można nie?

Gość sfhgj
nbadal jestem wobec suki lojalna- nie zdradzę jej tajemnic. Nie mogłabym potemn spojrzeć sobie w lustro.

Gość sfhgj
ma prawko niby a nie wie, że istnieje automatyczna skrzynia biegów:D

Gość sfhgj
ogólnie jesli chodzi o takie "życiowe", normalne sprawy to jest totalnym debilem. Nigdy nie czyści od środka lodówki. Jak kiedyś zajrzałam myślałam, ze tam jest śmietnik. Z powodu dziwnego smrodu- otóż na kratkach wiszą stalaktyty z gnijących resztek, cała lodówka jest ufajdana rozłożonymi resztkami jedzenia, margaryną, jakieś zamazy i plamy z sosów- z nie wiadomo czego. Moja koleżanka była zajebistym brudasem. Flejtuch nie z tej ziemi

Gość sfhgj
łaziła cały dzień w upale w długich spodniach i koszulce, potem w tym gyła na całonocnej imprezie, dzień później w tym chodziła cały dzień, dwa ni później założyła to na siebie znowu. Smród!