Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dziewczyna pozbawiona czuc?

Polecane posty

Gość Kajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

witam wszystkim, chciaalam podzielić sie z Wami swoim problemem... Mianowicie jestem młodą dziewczyna mam niecałe 20 lat i od jakiegos czasu zaczynam sie zastanawiać czy ja posiadam w sobie jeszcze jakiekolwiek ludzkie uczucia? Nie jestem zdolna pokochać żadnego faceta , nie mowiąc juz o zwykłym zakochaniu sie . Chciałabym pokochać kogoś tak szczerze i naprawdę ... Ostatnio spotykalam się z faceetem juz jakiś czas a on po 4 miesiacach oznajmił mi że ma dziecko ... i wiecie co jest najgorsze? Nie zrobiło to na mnie zadnego wrazenia, nie wywołało żadnych uczuć . Nawet cholernej zlości , żalu .. nicc!! zaczynam myslec ze nigdy nie znajde sobie faceta , w kazdym mi cos nie pasuje , a jak pasuje wszystko to juz zajęty. No ale to juz inny problem.. Czy to mozliwe że ja nie jestem zdolna do zadnych uczuc? nie wiem co myslec...

Gość tupinamba
tez tak mam -najlepiej sie znieczulic bo swiat to gwno-rzyjazn to kit

Gość gjfmkmr
nie ma przyjaźni w dorosłym wieku . Jeśli jednak jest jakaś więź- to sa to nieliczne wyjątki. Ludzie patrzą jak tylko kogoś wykorzystać. Nie wiem dlaczego ale wydaje mi się, ze faceci mają inaczej- oni się jakoś umieją przyjaźnić w dorosłym wieku- z babami gorzej