Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawitekk

co ile dni wasi faceci zmieniają gacie

Polecane posty

Gość agawitekk

?????

Gość hjkghk548
dwa razy dziennie

Gość agawitekk
to często :O ja niedawno zamieszkałam ze swoim i on tygodniami chodzi w tych samych gaciach :O:( fuujjjj a taki zawsze wydawał mi się czysty, prasował sobie sam koszulę zawsze wyperfumowany , a tu te gacie :O mam teraz do niego obrzydzenie i nie chce mi sie z nim kochac , nie chce zeby wkładał mi tego swojego zardzewiałego z tych brudnych gaci :(

Gość taki panicz
ja w lato chodze bez^^

Gość pigipigiiiiiiii
majtki zmienia raz na tydzień????????? ooo fak :D ja i mój mąż minimum raz dziennie

Gość sstefano
facet nie ma takich genitaliów jak kobieta i może zmieniać co 2-3 dni o ile nie ma upałów albo sraczki.

Gość gruszka z wierzby
twoj facet nie jest sam...moja kolezanka tez miala faceta ktory chodzil w gaciach po kilka dni...ale znalazla na niego sposob jak szedl codziennie pod prysznic to szykowala mu swiezy recznik i te gacie wlasnie...moze poskutkuje i u was..

Gość ente
moj codziennie za to zeby myl kiedys tylko raz w tygodniu nauczylam go myc codziennie kiedy ze mna zamieszkal ale nie moge go nauczyc zeby myl chociaz te 2 razy dziennie :/

Gość agawitekk
dodam, ze mój zębów nie myje w ogóle :O on ma taką prace, że pracuje w ciuchach roboczych i później po pracy bierze prysznic, w domu to się już nie wymyje. Ostatnio gdy miał 2 dni wole pogoniłam go pod prysznic, były upały on się nie mył był spocony jak knur

Gość koronka.01
Musiałam go nauczyć: - codziennej zmiany bokserek - skarpetek Jak był kawalerem to co 2 dni zmieniał :/

Gość koronka.01
Ha! Z zębami to tez jest problem :/ Umyje przed śniadaniem (?!), a po śniadaniu tylko popłucze płynem O_O No heloł, a przeciez obydwoje wychodzimy do ludzi :/ Wieczorem tez ciężko nagonić go do mycia zębów :/ Dlatego zawsze proponuj wspólną toaletę wieczorną...co by mu weszło w nawyk :)

Gość agawitekk
tylko, ze on pracuje na zmiany i nie zawsze wieczorem morze sie wykompac. nie mam do niego siły o porządek tez nie dba wyjadę na dwa dni do mamy to zastaje bałagan. Wszystkie talerze szklanki brudne, smieci nie wyrzuci. Siedzi wieczorem przy komputerze i gra w czołgi to zostawia po sobie okruchy, paierki z czekolady i cipsów, skórki od bananów itp. nie wyrzuci tego Facet ma 28 lal myślałam ze jest poważniejszy :O

Gość jkljlkjkljllkj
"Siedzi wieczorem przy komputerze i gra w czołgi" hehe, moj tez w czolgi gra i tez straszny bajzel robi kolo siebie. myc codziennie sie nie chce...

Gość agawitekk
w te czołgi to potrafi grać pare godzin, mówi, że tylko jedna partyjkę a jak siądzie to siedzi az do nocy :O