Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Farfoclowa florida

Muszę oddać 7 letniego psa :( Czy w schornisku go przyjmną? Czy będę musiała

Polecane posty

Gość 3wre324r23q
Nawiedzeni tak biadolicie jakby to o dzecko chodzilo,a nie o psa. Tylu niby wspanialych ludzi w Pl,którzy tak sie przejmuja losem psów,a schroniska pękaja w szwach.Hipokryzja psia mać.

Gość masakracosię dzieje z ludźmi
Nie oddawaj tylko uśpij -mniej będzie cierpiał. Wyobrażasz sobie jaki to jest szok dla 7 letniego psa -zamkną go z kupą obcych psów w małym kojcu, będzie szczekał i wył przez następne ok 2 lata i go uśpią.Nikt nie trzyma starych psów w nieskończoność w schronisku.

Gość Mała czarna kawka 22
Co za kurwa z ciebie!!!!!! Ja miałam alergie na kota całe życie i jak przyniosłam jednego do domu to alergia znikneła po miesiącu!!!! Takich ludzi to na płot nogami do góry i zostawić bez jedzania i picia.

Gość sima
tez prawda- mowisz ze ci sie serce kraje* a poniej...ze niechcesz tego psa? masakra-::/

Gość taki juz Twój los
otruj go czyms

Gość alabama song
3wre324r23q Nawiedzeni tak biadolicie jakby to o dzecko chodzilo,a nie o psa. Tylu niby wspanialych ludzi w Pl,którzy tak sie przejmuja losem psów,a schroniska pękaja w szwach.Hipokryzja psia mać. schorniska pekaja w szfach wlasnie przez takie pizdy, co to im sie piesek odwidzi po kilku latach...

Gość 3wre324r23q
Mała czarna kawka 22 jakys miała alergie cale zycie na kota,to bys astmy dostała,a nie wyleczyła sie z alergii.Widocznie nie na kota miałas alergię.

Gość Farfoclowa florida
hmmm dobry pomysł ale skad wziac trucizne?? moze trutka na szczury w duzej ilosci???

Gość 3wre324r23q
alabama song schroniska pekaja przez ludzi,którzy pozbywaja się lub oddaja zwierzeta do schronisk,ale jakby było tak mnostwo dobrych ludzi,to by nie było tych zwierzat w schroniskach tyle,bo po prostu ci dobrzy ludzie by je wzieli do domu. Tacy ludzie,to tylko w mordzie sa dobrzy,a jak maja cos dobrego zrobic,to nie robią.

Gość sima
nie krzyczcie na nia i nie przeklinajcie... ja mam tylko takie pyt czy ty zdajesz sobie sprawe ze ten pies moze nawet umrzec z tesknoty?w schronisku wlasnie.. psy i koty maja b delikatne serduszka-i wierz miz e alergie mozna leczyc tak..ze pies moze byc w domu. przemysl to .

Gość alabama song
autorko, jesli juz musisz sie pozbyc biednego psa to badz tak laskawa i wysil sie troche, zeby mu nowy dom znalezc. w schronisku psina dlugo nie pociagnie...

Gość SabinaSarnkowa
odczulaniejest moja droga od alergi nie umrze bez jaj

Gość 3wre324r23q
Zauwazyłam,ze wam sie w głowach poprzewracało.Ważniejszy jest dla was pies niz dzecko.

Gość 3wre324r23q
SabinaSarnkowa odczul;anie ejst drogie i długotrwałe.A od alergii mozna zachorowac na astme,rozedme płuc.

Gość alabama song
3wre324r23q - niestety, za duzo jest zwierzat a za malo dobrych ludzi, problem w tym, ze ludzie rozmnazaja zwierzaki bez zadnej kontroli, nie kastruja tylko zostawiaja to w rekach losu no i potem jest jak jest... i sa tez tacy, jak autorka, co maja najebane we lbie i traktuja zwierze jak przedmiot. to kolejny problem... a zwierzeta cierpia...

Gość NIEee MAM POMYSŁU...
powies go może??/ albo wywieź do lasu i przywiaz do drzewa

Gość alabama song
3wre324r23q Zauwazyłam,ze wam sie w głowach poprzewracało.Ważniejszy jest dla was pies niz dzecko. zaloze sie o co chcesz, ze nie o zadna alergie tu chodzi, ze to tylko zwykla wymowka. ile juz takich bylo, nagle wszystkie dzieciaki alergie maja??? a co do odczulania to autorka nawet nie raczyla sprobowac, idzie po najmniejszej linii oporu i to jest zle.

Gość alabama song
NIEee MAM POMYSŁU... powies go może??/ albo wywieź do lasu i przywiaz do drzewa jebnij sie w czolko tak z piec razy a porzadnie

nie, nie jest ważniejszy, ale jesli ktos decyduje sie na odpowiedzialnosc jaka jest posiadanie psa to trzeba liczyc sie z tym, że mogą wystąpić jakieś niespodziewane problemy i wtedy nalezy rozwazyc rozne rozwiazania, próbować różnych rzeczy a nie zaczynać od razu od ostatecznośći, bo tak i już.

Gość POLICJA SIĘ ZAJMIE
zgłosiełem kilka waszych postów na policję. Znęcanie się nad zwierzętami jest czynem karalnym. nakłanianie do łamania prawa też. także przemyślcie sobie dzieciaki

Gość dghdgn
a od siebie dodam, że jesteś zerem, nieodpowiedzialnym zerem i zwykłym śmieciem- Wspomnisz tego psa i jego cierpienie jak będziesz sama stara, oby cię prześladował z koszmarach do końca życia.

Gość 3wre324r23q
rychu peja z klanu geja zauwaz,ze autorka ma psa od 7 lat.Gdy pies w jej zyciu sie pojawił mogła byc dzeckiem,wiec nawet przez mysl jej,jej rodzinie nie przeszlo,ze za lat 7 zostanie matką,ze dzecko moze byc alergikiem.

Gość 3wre324r23q
Farfoclowa florida jezeli to co piszesz jest prawda,masz dzecko alergika,to nie perzejmuj sie durnymi wpisami głupich ludzi.

no to skoro wystapił taki problem dlaczego nie wpróbuje tego jakoś pogodzić?? wkleiłam link do filmu, gdzie lekarz wyraźnie mówi że można życ z psem pod jednym dachem, gdy dziecko ma alergie, trzeba tylko sie wysiliić...

Gość 3wre324r23q
rychu peja z klanu geja a jak nie chce tego pogodzic,t0o wyłacznie jej sprawa.Jak komus z tego tematu przeszkadza,ze autorka chce psa oddac,to niech go weźmie od autorki,a nie przemądrza sie.

Gość alabama song
3wre324r23q rychu peja z klanu geja zauwaz,ze autorka ma psa od 7 lat.Gdy pies w jej zyciu sie pojawił mogła byc dzeckiem,wiec nawet przez mysl jej,jej rodzinie nie przeszlo,ze za lat 7 zostanie matką,ze dzecko moze byc alergikiem. kurna zesz, ile razy trzeba tlumaczyc, ze oddanie to najgorsze z mozliwych rozwiazan i ze istnieje wiele mozliwosci jak ta sytuacje rozwiazac???? ty wogole serca ani zrozumienia nie masz jesli autorka miala psa jako dziecko to raczej by zostal u rodzicow (wlasnie, a nie mozna go dac komus z rodziny?). mozliwosci jest naprawde wiele ale najlatwiej psa odstawic w schronisku...

Gość 3wre324r23q
alabama song a ty serce masz,to weź od autorki tego psa.

Gość alabama song
[zgłoś do usunięcia] 3wre324r23q rychu peja z klanu geja a jak nie chce tego pogodzic,t0o wyłacznie jej sprawa.Jak komus z tego tematu przeszkadza,ze autorka chce psa oddac,to niech go weźmie od autorki,a nie przemądrza sie. czy ty czytasz to so piszesz???? kurwa zesz jego mac, nastepna pojebana pizda co nie rozumie, ze zwierze tez czuje... zastanow sie nad soba