Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dimlondwen_818

KONTROLA ZUSU NA L4

Polecane posty

Gość kkkkklllkkk
ogolnie jeszcze dopisze ze mo lekarz macha na to reka ze jak mam 2 to moge chodzic itd nic nie zrobia ale jak widac robia problemy ...nie rozumiem tego a co mam jesc przeciez musze isc do sklepu nikt mi nie przyniesie maa w zusie nakaz szukania kasy to sie czepiaja kobiet w ciazy...ktore maja sie nie denerowac ....

Gość gość
Napisz pismo wyjaśniające skołuj paragon z apteki dołącz ksero, jak Ci nie wypłacą to do sądu i wygrasz. Postrasz że jeśli pod wpływem stresu poronisz a możesz bo lekarz wypisał ci zalecenia po wizycie gdzie było info o tym, to ich pozwiesz. Lekarz ma obowiązek wypisać l4 z adresem zamieszkania !!!!! a nie zameldowania !!!!! Moja znajoma miała taką kontrolę miała l4 leżące była wtedy w domu ale nie otworzyła była sama z pierwszym dzieckiem bała się ze się przyczepią choć synek już potrafił sie sam sobą zaopiekować, jak się zorientowała kto to był to pojechała na patologię ciąży z info że plamiła przez chwile, zastawili ją na obserwacji na 24 h i ZUS mógł jej skoczyć Nie musisz w czasie kontroli wpuszczać ich do domu mówisz przez próg że wracasz do łóżka bo sie baaardzo żle czujesz i też mogę Cię cmoknąć

Gość gość
Ciekawa jestem jak taka kontrola wygląda. Wchodzą mi na chatę i patrzą sobie jak leżę w łóżku? :D

Gość gość
Ja nie zamierzam siedzieć w domu. Lekarz sam zaproponował l4, żebym miała czas skupić się na sobie i ciąży bez niepotrzebnego stresu, żebym miała czas na aktywność fizyczną i odpoczynek na świeżym powietrzu, bo poród to ogromny wysiłek. I trzeba się świadomie przygotować. Widać mam bardzo mądrego lekarza. A na moje pytanie odnośnie ewentualnej kontroli powiedział, że nikt mi nie podskoczy i że nawet 50 razy pod rząd mogę wyjaśniać, że spałam albo że zwyczajnie nie chciało mi się otwierać. No bo kto mnie zmusi do otwierania drzwi jakimś obcym babom? Jehowym i zbieraczom na rysie też nie otwieram.

Gość Natasza21
Wiadomo, że sprawa nie jest prosta.Kontrola l4 odbywa się dopiero wtedy, gdy pracownik nadużywa zwolnienia chorobowego. Myślę, że powinnaś autorko poczytać sobie o kontroli l4. Informacje możesz znaleźć na przykład tutaj: http://conperio.pl/faq/

Gość Miss Hanna
MOŻLIWOŚĆ DOTYCZĄCEGO WŁASNOŚCI I BOGA Cześć wszystkim, mówię to dlatego, że nie mogę tego zatrzymać już teraz, że jestem lepszy i silniejszy, przeprowadziłem operację w Indiach dwa miesiące temu, kiedy przyjaciel skierował mnie do szpitala specjalistycznego UBTH, który kupuje ludzką nerkę nie wierzyłem mu, dopóki nie skontaktowałam się z nimi, aby potwierdzić moje ja, nawet nie uwierzyłem ich od razu dlatego, że powiedziano mi, aby zarejestrować się w NKF z pewną ilością pieniędzy, której nie miałem nawet wtedy, po dostarczeniu im wszystkie moje informacje, aby wiedzieć, jak poważny jestem, Dają mi pewność, że zapłaciłem mi 400.000 dolarów dolarów, które zostały wypłacone połowę pieniędzy, zanim udałem się do Indii na operację, która jest suma 400.000,00 dolarów dolarów po zapłaceniu prowizji rejestracyjnej ich NKF. Mówię to dlatego, że chcę, aby wszyscy tam, którzy naprawdę chcą być darczyńcą nerek, skontaktuj się z nimi pod poniższym adresem e-mail: (ubthkidneyfoundationinfo@gmail.com). Nazywam się Catherine Taylor, skontaktuj się z nimi, a zobaczysz dobry wynik tego, co chcesz wiedzieć, o czym mówię. Skontaktuj się ze szpitalem przez e-mail: ubthkidneyfoundationinfo@gmail.com lub whatsapp phone number: +17208200126 .... Powodzenia