Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Student imprezowicz

Najlepsze są dziewczyny z zawodówek

Polecane posty

Gość też jestem za tym, by
Może będziesz kiedyś sławną kucharką, jak Gesslerowie, Okrasa. albo jak Olivier.

Gość Anonim6285
ile mieliscie pkt na koniec gim?

fajnie by bylo ale gesslerowa to popierwsze nie kucharka tylko restauratorka ja sie nie znam na prowadzeniu restauracji , tylko na gotowaniu. A kobiety ciezko maja w tym zawodzie znalesc prace na dobrym stanowisku w sensie lepszym niz pomoc kuchenna. I powtarzam dajcie spokoj ludziom z zawodowek bo na pewno umieja wiecej po swoich praktykach niz ci z technikum gdzie jest wiekszy nacisk na mature...

Gość Wielki Elektronik
a ja się pytam jaki jest poziom teraźniejszych matur z matematyki względem egzaminów wstępnych do technikum kilkanaście lat temu, i dlaczego aby zdać maturę wystarczy mieć 30%? i dlaczego z roku na rok obniżany jest poziom matury tak aby zdawalność była na 80%?

Gość ten system edukacji
jest chory

Gość Wielki Elektronik
po co w polsce ludzie po zawodowkach jak można mieć samych magistrów, a pracę fizyczną będą wykonywać imigranci zza buga

Gość A ja znam
wiele dziewczyn, ktore zawodowki pokonczyly. Jedna-jako fryzjerka i teraz ma swoj wlasny salon fryzjerski, kilka innych-po zawodowce sa kierowniczkami w sklepach roznego kalibru tzn. maja zawod spredawca wyuczony, a matrure zrobily zaocznie). Moj kolega po zawodowce ma mechanike pojazdowa, a jedeen po slusarkiej bardzo dobrze zarabia zagranica w swoim zawodzie. wiec powodzi im se calkiem niezle.

Gość A ja znam
Moja siostra po ekonomiku, z pieknym swioadectwem i egzaminem zawodowym na 5 nie miala szans na prace. Wszedzie slyszala, ze nie jest sprzedawca z zawodu, nie ma gastronomicznego wyksztalcenia. Pozostaly jej jednie studia, po ktorych i tak pracy dlugo nie mogla znalezc, bo bez doswiadczenia zawodowego byla przeciez.Pracuje jako recepcjonistka w hotelu.

Gość inteligentny do kwadratu autor
zaczynałam zawodówke dzisiaj pracuję jako prezes jednej z podwrszawskich firm farmaceutycznych i watpię aby wutoe wybił sie az tak :) "Student" :) który jest autorem komicznego tematu jest trdycyjnie palantem powiem tak

Gość gośćPaweł
Jak się czyta te komętarze ,to płakać się chce.Najważniejsze moim zdaniem aby dziewczyna była poprostu dobrym człowiekiem a nie mająca wieczne pretensje stałe niezadowoloną ździrą.

Gość gość
Nie lubię szufladkować ludzi, bo sama nie chciałabym być zaszufladkowana, ale niestety wykształcenie często bardzo zmienia człowieka. Zobaczcie sobie na dziewczyny po zawodówkach, często pochodzą z patologii, ciągle zmieniają partnerów, ubierają się wyzywająco, mocno malują, wulgarnie wypowiadają. Nie twierdzę, że wszystkie takie są, ale niestety większość tak. Środowisko też robi swoje.