Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rady szukam

małe białe robaczki w kuchni,pomocy!!!

Polecane posty

Gość rady szukam

Niedawno zauwazylam w kuchni , małe, biale (bardzo malutkie) robale. żeby je zauwazyc trzeba dobrze sie przyjrzec i wtedy widac , ze sie ruszaja,najgorsze jest to ,ze wszystko wymyte,posprzatne, powywalane(kasza,ryz,maka ) a one dalej sie pojawiaja w tym samym miejscu.Nie wiem czym te robale zlikwidowac.są np ; na stole kuchennym na ktorym narazie nic nie stawiam, na drzwiach od lodowki.Proszę o pomoc bo juz nie mam sile na te robale. ( głupie komentarze prosze sobie darowac bo jak znam zycie zaraz jakis podszyw sie udzieli z ,,dobrymi radami..)

Gość rady szukam
szukam i caly czas sorzatam od nowa te same miejsca. Eh

Gość rady szukam
Zabic je?jak to male,ledwo widoczne,to nie mucha ze ja walniesz i juz, Wycieram ,przecieram i znowu to samo, odnawiaja sie w tempie ekspersowym,.

Gość rady szukam
no nic ,licze jednak , ze moze ktos sie znajdzie kto mial podobny problem i wie jak to zwalczyc.

Gość hgfdfdsadf
odkurzaczem je wciagaj. jesli masz w domu orzechy ze skorupami to je wyrzuc bo w tym tez sie wylegaja

Gość jeżeli trzymasz w szafkach
kasze, mąki i inne w torebkach papierowych, to wyrzuć wszystko, tal awansem. Porzadnie powycieraj szmatką zwilżoną wodą z octem półeczki, porozkładaj ząbki czosnku w pobliżu tego miejsca. Najlepiej jak możesz odsunąć szafkę tam gdzie to zauważyłaś. To mogą być larswy muszek takich malutkich też lęgną w zbożowych albo zwyczajny wołek

Gość rady szukam
do jeżeli trzymasz w szafkach - juz to wszystko zrobilam ,przecieralam nawet ocetem i nic, dalej to samo,nie wiem co to jest i skad sie wzielo.

Gość gość
Hm czytam te komentarze i sama nie znalazłam odpowiedzi.U mnie w kuchni zauważyłam białe robaczki wielkości małej kropki jest ich dużo,biegają nie fruwają.Szukam w necie i nic. Jak powiedziała pewna pani nie interesują mnie odpowiedzi nie związane z moim tematem. Proszę o radę jak się pozbyć tego paskudztwa? A jak sama coś wymyślę napiszę

Gość Oktawia1
A może to ROZKRUSZKI? Sama mam podobny problem i wydaje mi się, że to może być to.

Gość Martek06
Co na te rozkruszniki???? Też je mam i skubane ciągle wracają