Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonely girl 1987

co robić dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość lonely girl 1987

poznałam faceta 3 tygodnie temu i wprowadziłam się do niego od razu bo byłam w takiej sytuacji że nie miałam gdzie mieszkać on był dla mnie cudowny i nadal jest po 2 tygodniach prosił żeby mu pożyczyć pieniądze więc pożyczyłam nadal jest cudowny chce wspónej przyszłości ze mną ale ja nie wiem czy się w to pakować no bo co myśleć o chłopkau który od razu pożycza pieniądze..a jeśli będzie tak robił do końca życia i jest niezaradny... co myślicie?

Gość sima
ale mieszkacie razem? czyli wspolne oplaty,zywnosc..wiec to jest w miare ok ze pozyczyl-jednak jesli bedzie nagminne to juz klopot.

Gość laka w błocie
no bo padnę! co mślec o gościu który pożycza kase? a co o lasce co sie po tygodniu wprowadza?!!! jestescie siebie warci

Gość lonely girl 1987
nie mialam wyboru..bylam bezdomna

Gość podobnie jak u mnie
tez wprowadziłam się do mojego faceta praktycznie go nie znając z tym że ja miałam inne wyjścia... kasę tez mu kilka razy pożyczałam, co prawda nie tak szybko ja ty, ale się zdarzyło... obecnie od 1,5 roku nie pracuję bo zajmuję się naszą córeczką, a on nas utrzymuje i daje radę... niekoniecznie więc musi to znaczyć o jego niezaradności...

Gość lonely girl 1987
dziękuję za wypowiedź :) pocieszyłaś mnie...