Izabella93 0 Napisano Sierpień 24, 2012 Witam. Niedawno otrzymałam od gina recepte na Mycosyst i Fluomizin. Na temat każdych leków jest bardzo mało informacji. Czy któreś z pań używaly ich może? Dają coś one? I czy są po zakończeniu kuracji nawroty choroby? Sam Mycosyst bez recepty kosztuje 47zł! Gdyby nie refundacja to niezły wydatek.. Niestety drugi lek jest już nierefundowany a kosztuje 32zł.. Gdy usłyszałam ile mam za nie zapłacić w aptece to byłam w szoku ale już nie chcialam pytać o jakieś zamienniki. Na jednym z forum wyczytałam, że jedna pani miała mdłości po tym Mycosyscie.. Czy jakieś jeszcze częste objawy występują?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emila1982 Napisano Sierpień 24, 2012 ja bralam flukonazol - tanszy i to dokladnie TO SAMO, ta sama substancja czynna i po kuracji tym lekiem dopiero sie wyleczylam z NAWRACAJACEJ grzybicy! tego drugiego nie znam, ja dostalam gynalgin i jeszcze na dlugo potem lacibios femina ale to juz bez recepty, taki probiotyk. pozdrawiam. i mdlosci nie mialam po flukonazolu ale podobno jak ktos ma wrazliwszy zoladek lub slaba watrobe to tak moze sie dziac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izabella93 0 Napisano Sierpień 24, 2012 No właśnie jak byłam w aptece to jakoś nie pomyślałam o tym żeby zapytać się o zamiennik i to był mój błąd ;((. Skoro mówisz że tamto jest tańsze i to ten sam skład. No nic. Wypróbuje to i będę dawała znać co się dzieje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach