Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie ze dam pklame

Mój chłopak zaprosił mnie na pogrzeb dziadka. Jak się ubrać?

Polecane posty

jak lansowac sie mozna i reportery bendo to wez mnie za soba bo ja mam parcie na szklo moze ktos mnie zauwazy

oby wszyscy nie byli sztywni, nie lubię nadętych imprez

a ten jego dziadek wygląda na takiego sztywniaka,dobrze że babcia jest wyluzowana

to nie przez upały,podobno wpadł kiedyś do betoniarki i dlatego

Gość Skotnik
na stypach jest zawsze żarło prima

Ja jestem autorka tego tematu. I jest mi smutno i uwazam ze obrzydliwe jest to co podszywy pisza. Zycze wam aby ktos sie smial z pogrzebu waszej bliskiej osoby. Ubiore sie na czarno, leciutki makijaz i wiazanka z kwiaciarni. Dziekuje za powazne odpowiedzi.

Gość popierwszeprimo
To na pogrzeb nie trzeba nikogo zapraszać! A poza tym to od kiedy w pogrzebie mogą uczestniczyć tylko osoby ,które zmarłego znały? Przreciez każda modlitwa się przyda, a szczersza czasem bywa tej zupełnie obcej osoby niż "dobrego znajomego". Jeżeli twój chłopak cię prosi abyś z nim poszła to idź, pewnie potrzebuje Twojego wsparcia. Nie traktuj jednak tego jak okazję do poznania rodziny. Nie musisz się ubierać na czarno, czerń jest dla najbliższej rodziny. Po prostu ubierz się w coś stonowanego i eleganckiego, nie odkrywaj ramion i stóp bo to nie wypada. Możesz się ubrać w coś np. brązowego, beżowego ważne żeby to były spokojne kolory ( na pewno nie róż nawet pastelowy:) ) i unikaj pstrokacizny. Jezeli planujesz spódnicę to taką, żeby zakrywała kolana i powinnaś włożyć też rajstopy I tyle:)

Gość popierwszeprimo
Nie ubieraj się na czarno! Ty nie musisz a nawet nie powinnaś

Gość glabie kapusciany fiku
piekne prowo.:D:D:D DZIADEK JESZCZE DOBRZE NIE OSTYGL A JUZ ZAPROSZENIA WYSLANE I TALERZYKI POLICZONE:D

Gość popierwszeprimo
A to widzę ,że nie wiesz jak się załatwia stypę i po co ona jest. To sie dowiedz zanim znowu jakąś głupotę walniesz

Na pogrzeb możesz iść, bo przecież każdy może. Na pogrzeby chodzi się nie tylko po to, by pożegnać zmarłego, ale także po to, by okazać wsparcie jego bliskim. U mnie w firmie jest tak, że jak umrze najbliższy członek rodziny współpracownika z wydziału, to wszyscy idziemy na pogrzeb ze składkowym wieńcem, chociaż z reguły zmarłego nikt nigdy na oczy nie widział. Idzie się ze względu na pogrążonego w żałobie kolegę z wydziału, po to żeby wiedział, że w tak trudnym momencie nie jest sam. Czymś innym jest stypa, która zarezerwowana jest dla najbliższej rodziny i przyjaciół. Na stypę bym na twoim miejscu nie poszła.