Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooyuyjgjjg

Czy są tu kobiety, ktore nie myslą o pieniądzach ?

Polecane posty

Gość ooooooooyuyjgjjg

bo mam wrazenie ze kazda mysli tylko o kasie, na poczatku jest super tzw. miłosc a potem...kasa kasa kasa kasa i coraz wieksza frustracja kredyty kasa kasa kurwa zeby jakis pozytek z tego byl a one co? Autko zeby szpanowac, ciuszki fuu

Gość dssdfdsd
co pozytek? a ruchanie sie nie liczy? za darmo myslisz ze ci da pociupciac? frajerzyno

Gość 0112s1
j.w, nie noś zegarka, ubierz sie zwyczajnie dzinsy tshirt ,randka w barze mlecznym :P tutaj byla keidys dziewczyna ktora testowala tak facetów, po prostu wysylala im zdjęcia sprzed roku gdy miala ''kilka'' kg wiecej, nie miala fajnej fryzury etc.. Dopiero w realu widzieli ''ladniejszą'' wersje.

Gość Mylne wrażenie
Tak, ja.

rzygac mi sie chce jak ktos ubierze fajne ciuszki kupi dobre autko i udaje lepszego od innych to nie wiem jak mozna leciec na takich facetow :/

Gość czekoladowy Wawel
Tak są dziewczynki, których utrzymują inni. Pieniądze są potrzebne, nie sposób bez nich funkcjonować. Swoje pieniadze.!!

Gość studnia bez dna
Tyle, że będac bezdommym i brudnym, prawie nikt na Ciebie nie zwróci uwagi, by Ci podać rękę, a co dopiero, by Cię pokochać.