Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i sie wyda

Czy zdrada moze się przedawnić?

Polecane posty

Gość i sie wyda

Właśnie dzisiaj dowiedziałam się ,że mój ,,idealny ''maż dobierał się do mojej przyjaciółki dzień po naszym ślubie.To było prawie dwadzieścia lat temu. Nie wiem co teraz robić ...zrobic dym ,czy sobie odpuścić. Wiem ,że do niczego nie doszło ,bo weszła na to moja mama. Jestem w szoku i wszystko zaczyna składać się do kupy. Teraz wiem dlaczego przyjaciółka zerwała ze mną kontakt.

Gość slodkawisnia
teraz sie o tym dowiedzialas? od kogo?

Gość i sie wyda
Od mojej mamy ,tak nas wzięło na wspomnienia ,a tu bach:( Niepotrzebnie mi to powiedziała ,a może potrzebnie ...sama nie wiem. Czuję się jak bym dostała w twarz.

Był trzeźwy ? Był młody i głupi... zdrada jak głupota zazwyczaj towarzysz ludziom już do końca życia :) Macie dzieci ? Ile mają lat ?

Gość i sie wyda
dzień po ślubie ,to pewnie był pijany. Kurwa ja tez byłam pijana i nie dobierałam się do żadnego faceta. Mamy troje dzieci

Gość brick80
Koniecznie zrób mu z życia piekło za coś co zrobił wieki temu. Tylko pod żadnym pozorem nie rozmawiaj z nim o tym - wiedząc dlaczego jesteś podła będzie mniej cierpiał...

Gość i sie wyda
Nie chcę byc niegrzeczna,dzieci mają 13,9 i 6lat. Jestem wsciekła ,a najgorsze jest to ,że go nie ma i nie mogę mu oczu wydrapać.

Gość i sie wyda
I co mam robic ,dac sobie na luz ,czy faktycznie zrobic mu piekło?

dla dobra dzieci daj sobie spokój :) Nie warto. Olej go psychicznie bądz przy nim jako żona, znajdz sobie kochanka :) On zapewne nie raz zrobił Ci na przekór.... Skąd jesteś i ile masz lat ? ;)

Gość i sie wyda
Teraz wiem dlaczego przyjaciółka wyjeżdżała w takim pośpiechu.

Gość i sie wyda
kinky reggae...wybacz ,ale na to pytanie Ci nie odpowiem;)

Gość i sie wyda
I najgorsze jest to ,że zawsze byłam jego pewna ,a tu taki szok.😠

napisz chociaż ile masz lat ? Czysta ciekawość, a on ile ma lat ? Twoja strata. Ale jak to wygląda ze ojcu twoich dzieci jakieś szmaty wiszą na jajach ;)

Gość brick80
Kobieto, czy wiesz co to jest ironia?? No ja nie mogę. Pisząc o zrobieniu mu z życie piekła miałem na myśli - uwaga tłumaczę: Usiądźcie z mężem i pogadajcie o tym.

Gość i sie wyda
43 ja 42 on,ale co to ma do rzeczy ?

Gość i sie wyda
Pewnie zanim wróci ,to juz ochłonę ,ma dupek szczęście ,że go nie ma.

brick80 Kobieto, czy wiesz co to jest ironia?? No ja nie mogę. Pisząc o zrobieniu mu z życie piekła miałem na myśli - uwaga tłumaczę: Usiądźcie z mężem i pogadajcie o tym."" zależy jaki jest, jak porywczy to nie da rady z nim o niczym takim pogadać, facetom trudno przychodzi akceptować uczucia, emocje i reagują tym czym sa nauczeni, mam tu na myśli agresje :) szkoda nerwów autorki bo jak krew w piach :)

właśnie powinnaś z nim porozmawiać.... chociaż... chodziło mu widocznie o to zebys się o tym nie dowiedziała :o ale dzień po ślubie... wszyscy wiedzieli, tylko nie Ty??a jakie zdanie ma o tym Twoja mama?

i sie wyda 43 ja 42 on,ale co to ma do rzeczy ?"" Czysta ciekawość bez żadnych przyczyn :) Utrzymuje Cie ? Dużo zarabia ? Można sobie to odbić w materialnej sferze życia ;) jakieś zakupki :P fajne kosmetyki, antyzmarszczkać. Odwal sie na maksa, zeby mu kopara opadła :) Kuś kuś ale nie dawaj ;)

Gość brick80
Wiesz co kinky? Mam wielką prośbę - nie generalizuj. Być może da się z nim pogadać - być może nie. Jak z góry założysz, że się nie da - to zgadnij co? Nie da się. A to, że wszyscy faceci reagują agresją jest tak samo prawdziwe, jak to, że wszystkie kobiety reagują histerią...

Gość i sie wyda
To było w mieszkaniu moich rodziców i z tego co mi mama powiedziała ,to ona weszła do pokoju w którym był mój maż z przyjaciółką ,bo wydawało jej się ,ze cos za długo tam siedzą. Nie dopytywałam mamy o szczegóły ,bo mi szczęka opadła.

Gość brick80
i się wyda - a może było tak: siedzieli razem bo ona wyznawała mu miłość a wyjechała bo wiedziała, że skoro jesteście małżeństwem to nigdy nie będą razem? :) żart - nie wiem jak było. Podobnie jak Ty.

brick8000000wysunąłem tylko sugestie, facet dorastał na przełomie rewolucji, musiał walczyć o wszystko, czesto sie pewnie wkurwiał z koleżkami ;) a to kształtuje na całe życie. Tylko radze autorce zeby nie traciła niepotrzebnie nerwów ;) bo najprawdopodobniej bedzie w szoku jak o tym sie dowie ze żona wie ;) stres=agresja :) i sie wyda%%%%%%%%%%%%%11111111 Zastanówmy sie z jakiego powodu twoja mama o ty Ci powiedziała ? Masz jakiś pomysł ? Najdroższa :P

Gość i sie wyda
Jednak wypytam mame o szczegóły ,nie daruję . Co mama rozumie przez to ,ze sie do niej przystawiał?

Gość i sie wyda
Mama zaczęła żałować ,że mi to powiedziała,ale juz za późno ..poszło:(

Gość bez tytulu
a może mamie się cos pokręciło? to, co się widzi, nie zawsze jest tym, na co wygląda

Gość brick80
"na przełomie rewolucji" ??? wtf??? masz może na myśli na przykład "w toku ewolucji"? Dobra spadam, bo faktycznie agresja mi się włącza jak Was czytam - mściwe, zaślepione i egocentryczne istoty.