Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LipcowaPogoda789

Rodzice, noce poza domem, 18 lat, prosze o opinie

Polecane posty

Gość LipcowaPogoda789

Sa wakacje, mam chlopaka, jest tak jakby jedyna moja 'rozrywka', jestesmy razem ponad dwa lata. Tego lata od jakiegos poltora miesiaca siedze ciagle u niego, no moze nie ciagle bo czasamiprzyjde do domu. Wlasnie dzis np. jestem. A rodzice mi robia awantury ze mnie w domu nie ma ze sobie robie z domu hotel itd. We wrzesniu zaczynam studia, mam 18 lat. Chce spedzac czas z osoba ktora kocham. Nie rozumiem o co im chodzi. Wiecie o co im chodzi?

Gość tak bedzie lepiej
pewnie o to że pewnie cie zapłodni chuj

Gość ..............,....
boją się że zrobisz im bachora, to chyba oczywiste ;/

Gość LipcowaPogoda789
Nie zaplodni... Boze, dlaczego tak trudno zrozumiec rodzicow? Np. po dzisiejszej akcji i darcia sie na mnie juz mi wszystko obojetne i moga mnie nawet wyrzucic z domu. Ja sobie nie pozwole ze oni beda mi mowic kiedy moge wyjsc a kiedy nie i kiedy mam wrocic.

Gość ..............,....
po co tu piszesz że cię nie zapłodni? co nas to obchodzi? chciałaś wiedzieć o co im chodzi to już ci napisaliśmy, czego jeszcze nie wiesz?

Gość małolata jesteś
płacą za twoje utrzymanie więc mogą wymagać... znajdź pracę i się wyprowadź to będziesz mogła się rządzić...

Gość LipcowaPogoda789
Przeciez wiedza gdzie jestem i z kim. Kontakt z mama mam codziennie telefonicznie i przychodze do domu conajmniej trzy razy w tygodniu spac. A to ze mnie na caly weekend nie ma to co juz nie moge byc poza domem bo ojciec pracuje wciagu tygodnia i tylko w weekendy wraca do domu? POWALILO ICH!!!Oni sami sobie robia zle, to nie ja. Ja w domu mam dobrze ale nie pozwole sobie zeby ktos ustawial mnie kiedy moge wyjsc a kiedy mam wrocic. Nie mam 15 lat.

jestes dla nich jak piesek, kochają cie i sie przyzwyczaili. Czy ty swojego pieska oddała byś na pare tygodni do obcego domu ? tęsknią za tobą... I ojciec sie wkurwia bo jakiś małolat obraca jego ukochaną, czysta niczym kwiat rumianku córeczkę :)

Gość wredniucha
może myślą, ze jego rodzice mają cie już dosyć?

Gość olalalallaa
no tak najlepiej : zero obowiazków, pomocy rodzicom, a potem się dziwisz, że traktują Cię jak dziecko. Zacznij im może pomagać, a potem wymagaj!

Gość ..............,....
co z tego czy masz 18 czy 15? tak czy inaczej nie jesteś samodzielna i jesteś uzależniona od rodziców poza tym mogą się bać o wpadkę bo w końcu idziesz do chłopaka. poza tym piszesz tak jakby to jacyś wrogowie ci rozkazywali

Gość LipcowaPogoda789
Jego rodzice nie maja mnie jzu dosc bo on mieszka sam. Mam mysl o znalezieniu pracy kiedy pojde na studia i wlasnie tak zrobie. A wyprowadze sie jak beda robic mi problemy bo tak jak juz pisalam, ok jestem na ich utrzymaniu ale nie moga mnie trzyma jak jakas niewolnice w domu! To jest chore!

Gość drą się bo pewnie
nic nie robisz w domu, nie mogą na ciebie liczyć itd, jak akurat jak spędzałam całe dnie poza domem lub spałam poza domem, to mama mogła liczyć, że zrobię zakupy czy posprzątam

Gość olalalallaa
17:51 [zgłoś do usunięcia] LipcowaPogoda789 Przeciez wiedza gdzie jestem i z kim. Kontakt z mama mam codziennie telefonicznie i przychodze do domu conajmniej trzy razy w tygodniu spac. :D:D:D:D:D:D:D:D hahahahahahahha łaskę robi, że 3 razy w tygodniu w nocy nocuje To Ciebie powaliło,gówniaro!

Gość LipcowaPogoda789
Jak to im nie pomagam! Dzownie wszedzie za nich bo nie maja na nic czasu tacy zapracowani sa, wszystko im zalatwiam, chodze do lekarza umowic, itd!! Wszystko!! Ja od nich nigdy nawet glupiego DZIEKUJE nie uslyszalam.

Gość olalalallaa
A wyprowadze sie jak beda robic mi problemy bo tak jak juz pisalam, ok jestem na ich utrzymaniu ale nie moga mnie trzyma jak jakas niewolnice w domu! To jest chore! To się wyprowadź, ludzie odetchną od Ciebie --- jesoo, jak mnie wkurzają taki gówniary :D Łaskę robi, że się w domu pokazuje :D a ciekawe, skąd masz kasę na wszystko? Zarabiasz, chłopak Ci daje, czy rodzice płaczą i płacą Ci kieszonkowe?

Gość ..............,....
autorka umysłowo nie ma nawet 13 lat

Gość LipcowaPogoda789
Jak robie dobrze to nawet tego nie widza, a jak cos zle to jestem najgorsza. Czy to jest w porzadku? Ja tak nie uwazam.

Gość olalalallaa
dokładnie --- albo to jakaś prowokacja :O

Gość małolata jesteś
dziewczyna ma trochę powalone w głowie, ale jakby na to nie patrzeć to właśnie rodzice ją wychowywali... jak wychowali tak mają i tyle w temacie...

Gość olalalallaa
Odpowiedz na moje pytanie: skąd masz pieniądze na swoje utrzymanie?

Gość LipcowaPogoda789
Mam otwarty sklep na allegro od ponad roku na ktory sama zebralam fundusze pracujac latem. Nie ciagne kasy od rodzicow na ciuchy czy inne pierdoly. Jedynie daja mi dach nad glowa i jedzenie.

Gość LipcowaPogoda789
Chlopak tez ma 18 lat.

Gość ggshgdhsgd
rodzice mają rację- jestes bezczelną gówniarą, która traktuje dom jak hotel i robi łaskę , że się 2x na tydzień pokaże. skoro mama i papa są tacy niedobrzy, to sie wyprowadź i niech twój chłopaczek płaci za twoje studia, ciuszki i całą resztę. poza tym porażka- nie masz zadnych zainteresowań i własnego zycia- jedyna ambicja, to siedzieć jakiemuś kolesiowi na głowie..

Gość LipcowaPogoda789
Analnie sie nie zajdzie w ciąże

Gość olalalallaa
To jak czujesz się na siłach to się oddziel od rodziców i wyprowadź

Gość olalalallaa
analnie? hmm no podszywy nie śpią