Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LipcowaPogoda789

Rodzice, noce poza domem, 18 lat, prosze o opinie

Polecane posty

Gość LipcowaPogoda789
Mam wlasne zainteresowania ale te lato chce spedzic tylko z nim. Zreszta widze ze tu nie idzie normalnie pogadac. Zegnam.

Gość olalalallaa
jejcia, dzieci się teraz biorą za zabawę w dom:O a nawet starsze, te które chcą mieć dzieci z sąsiedniego topika, to też masakra -niedojrzałe,że aż żal czytać ...niby 27 lat a pyta, czy na początku ciąży brzuch jest tak sztywny, że nie można go wciągnąć :O szok:O

Gość olalalallaa
zwłaszcza "te lato" a tamte ja? bawiąc dzidziusia? Czy tak jak koleżanki będziesz pytać, kiedy się robi test ciążowy i czy na początku ciąży ma się twardy brzuch :O:O:O:O:O

Gość olalalallaa
w dupach się małolatom poprzewracało :O

Gość olalalallaa
szkoda, że małolata jeszcze nie ciągnie od staruszków kieszonkowego :O

Gość olalalallaa
kata, powiem ci jedno, jak jesteś teraz w ciąży, to nie powinnaś siedzieć na kompie, bo to szkodliwe dla dziecka, a dziecko to nie zabawka :O

Gość małolata jesteś
no i nam się dziecko obraziło i sobie poszło...:(

Gość olalalallaa
no szukało poklasku i .uj ;)

Gość olalalallaa
no i gitara, to doczytaj, zanim będziesz, czy ten brzuch jest twardy, czy nie żeby potem nie klikać tak głupio w eterze

Ty doczytaj. Bo akurat tak się złożyło, że ja nie pisałam nic o brzuchu którego nie można wciągnąć na początku ciąży. ;o ja pier, ale Ty jesteś głupia.

Gość olalalallaa
17:06 [zgłoś do usunięcia] kata1222 omg. okres spóźniać się też może przez stres - wiem co mówię.. Ale w sumie popieram, że testy czasem nie wykazują . Ja będąc w ciąży robiłam testy gdyż spóźniał mi się okres.. ale nie wychodził żaden pozytywny. Dopiero gdy już prawie dwa miesiące nie miałam okresu postanowiłam zrobić test.. już chyba setny :> i wyszły mi wtedy dwie kreseczki ;> czyli to był 8tydzień. 17:13 [zgłoś do usunięcia] kata1222 a w ogóle z tym wciągnięciem brzucha,to oczywiście. Nie można wciągnąć ale to jest 4/5 miesiąc ;> 17:15 [zgłoś do usunięcia] kata1222 no ale mówię poważnie ;> cały czas myślałam, że to jakieś zaburzenia czy coś... Już w sumie nawet nie wierzyłam w ciążę czy cokolwiek. Więc poroniłaś, czy usunęłaś?

i nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi, czytania ze zrozumieniem to Cię w szkole nie nauczyli. :) Brzucha nie można wciągnąć w 4,5 miesiącu i dalej. Rozumiesz kochana? :* oh , tak. załapałaś chyba.