Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość novalodz24

ciąża czy nie?

Polecane posty

Gość novalodz24

Będzie długo...ale muszę o tym napisac - wizytę u gina mam w połowie września - a do tego czasu oszaleje. Od ponad roku brałam Bromergon - po pół tabletki na wieczór celem wyregulowania cyklu. Okres co miesiąc się pojawiał, jednak cykle nie były równe (30, 34, 32 dni itp.) W czerwcu z przyczyn niezależnych ode mnie nie brałam tabletek przez tydzień. Cykl się wydłużył bo okres spóźnił się około 10 dni i był 23 czerwca. Od tamtej pory okresu brak. Współżyję regularnie, bez zabezpieczenia (świadoma decyzja). Robiłam trzy testy różnych firm. Na pierwszym po "regulaminowym" czasie pokazała się druga kreska (a raczej cień). Kolejne dwa testy - tylko z jedną kreską. Nie widzę u siebie żadnych objawów, poza lekkim przytyciem, ale wydaje mi się że to skutek rzucenia palenia. Do wizyty jeszcze dużo czasu....co o tym wszystkim myślec? Jaka może byc szansa że jestem w ciąży?

to bardzo możliwe że jesteś w ciąży. bylam w podobnej sytuacji brałam bromergon mialam wysoką prolaktynę i odstawiłam tabletki po roku czasu i zaszłam w ciąże teraz jestem w 10 tyg. sama ginekolog powiedziała mi że widocznie musiało się to uregulować i udało mi się zajść w ciąże. jak robiłam test na pierwszym nic nie wyszło na następnych wychodziła blada kreska. najlepszy z testów jest pre test robiłaś może ?

na objawy to jeszcze za wcześnie a przytycie rzeczywiście może być spowodowane przez rzucenie palenia.

Gość lopae
myślę, że to objawy gruźlicy

Gość novalodz24
pre-test robiłam jako drugi i na nim wyszło że nie

Gość Olga1107
Zrób bete