Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość objadaczkabezlimitów

jem po 4 tysiace kalorii dziennie i nie tyje czy to rak??

Polecane posty

zawsze sie odchudzalam przechodzilam na rozne diety co kilka miesiecy, teraz zjadam sloiki konfitur, maseł orzechowych kilka paczek chipsów dziennie, frytki, pizze, kruche ciasta co chwile - wogole nie przytylam od miesiaca jak tak żrę! mam stressy i to jest mój sposób na uspokojenie bałam sie że przytyje ale waga anu drgnela mam 173 i waże 57 kg czy mam szczescie i metabolizm mi si przestawil czy mam jakas chorobe? rak?

Gość Lilianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
e tam jaki rak ,po prostu szybka przemiana materii

1 - 3 razy dziennie normalną zbitą

przy raku chudnie się od niejedzenia - apetytu brak. Może tarczyca ci zaszalała albo to takie podkręcenie metabolizmu spowodowane zwiększeniem częstotliwości posiłków

dziwne zawsze puchnęłam jak zjadłam o jogurcik za duzo jednego dnia a teraz sie tak przestawiło że wciągam jak odkurzacz ,nie mowie że sie nie ciesze, ale to zastanawiajace

bardzo czesto teraz jem gdzies co 3 godziny

Gość Paklina
musisz zaczać ćwiczyć 2msc reguralnie a potem przestać cwiczyć i sie obrzerać efekt gwarantowany. Sprawdzony z 47kilo do 59 w 4 msc

Gość doktorowa :]
Może masz tasiemca, to całkiem prawdopodbne, bo większość ludzi ma jakies pasozyty.

hihi nie mowie że chce przytyć , tylko że to dziwne ze nie tyje przy tym moim odkurzaczowym obżeraniu :P z tą wagą moją obecnie czuje sie dobrze

hmm nie widzialam zadnych robaczkow w kupie czy czlonków tasiemca czy one są widoczne jak sie je ma??

Gość Apasz25
Myślę że gdzieś w okolicy jelita grubego na kolację każdego wieczora zbierają się u Ciebie: rak, owsiki, tasiemiec, glista ludzka, ebola i HIV. Lubią sobie dobrze podjeść te gadziny wiec się nie dziw... trza je karmić nie marudzic

Gość fikołaj
Nie są widoczne, żadne robale w kupie jak się je ma, jedeynie widać owsiki.

Gość whedif
to zależy to nie takie proste żeby wylazł nie wiem nie miałam nigdy ale do lekarza marsz. jak jest uzbrojony to masz przejebane nie żebym straszyła pozdro

Gość Apasz25
Tak, widać je ...zazwyczaj tasiemiec wychodzi rano jak myjesz zęby macha Ci swoją tasiemcowatą łapką i krzyczy "cześć jesteś Janusz, Twój tasiemiec", po wszystkim przesyła całusa i mrugając znacząco okiem znika w Twoim gardle

i co jak mnie wylecza z tego tasiemca to juz nie bede mogla tak beztrosko jeść????????????? nie wiem czy sie odważe z nim pożegnać on nadał barw mojemu życiu wreszcie moge cieszyc sie jedzeniem!!! i to kazdym rodzajem o każdej porzei w każdej ilosci po za tym to tylko przypuszczenia o tym tasiemcu

Gość a może harry potter
A tarczyca? Przy nadczynności się chudnie

Gość Apasz25
To nie jest zwykły tasiemiec, to jest Janusz ...