Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZIELONO_NIEBIESKA_

Pewna historia o tym jacy dziwni sa mezczyzni

Polecane posty

Gość wybieraj odpowiednich mężczyzn
to nie będziesz musiała takich pierdół tu pociskać

Gość brrrrrrrrhh
ludzie często mówią jedno, myślą co innego. Z jednej strony narzekał na tamte dziewczyny, a z drugiej z takimi się jednak wiązał... Może czuje, że to jego obowiązek kupować swojej dziewczynie prezenty? Z jednej strony widzi w tym pewną niesprawiedliwość, a z drugiej czuje się mało męski, kiedy tego nie robi? Ludzie są pełni sprzeczności

Gość ZIELONO_NIEBIESKA_
No wiec jednego dnia powiedziala, ze zaprosila znajomych (ktorzy tez przyjechali do tej miejscowosci i mieszkaja niedaleko) na kolacje i pogawedke - i moze my bysmy tez wpadli i z nimi posiedzieli. Zgodzilismy sie. Aha, dla jasnosci dodam, ze wynajmowalismy domki, a wyzywienie bylo we wlasnym zakresie. Pozniej zapytala nas o przepisy na pewne potrawy, ktore sa nasza specjalnoscia (oboje niezle gotujemy) i czy moglibysmy jej pomoc, bo chcialaby takie przyrzadzic. Nie ma problemu. A na koncu sie okazalo, ze oprocz tych potraw nie zaplanowala zadnego innego poczestunku, i byla niezmiernie zdziwiona, ze nie kupilismy skladnikow (a byly dosc wymyslne) i nie zabralismy sie za gotowanie (w sumie dla 14 chyba osob).

Gość brrrrrrrrhh
sprytne :D

Gość ZIELONO_NIEBIESKA_
Nie bardzo, bo nie wzielismy samochodu (oni tak), do sklepu ok. 4km, poza tym gotowanie lezalo w jej interesie, wiec bylismy pewni, ze kupi skladniki i nie wystepowalismy z inicjatywa. W kazdym razie po tym to juz sie moj facet wkurzyl, zwlaszcza, ze przez kilka wieczorow to my ich .

Gość ZIELONO_NIEBIESKA_
To my ich goscilismy.

Gość cykcykcyk
Albo bezczelna, albo idiotka, albo i to i to.

Gość brrrrrrrrhh
masakra :D nie dość, że chciała wykorzystać Was jak darmowych beduinów, to jeszcze chciała, zebyście płacili za składniki ;D i jak się w końcu skończyła ta historia?

Gość ZIELONO_NIEBIESKA_
Kolacja sie chyba nie odbyla, w kazdym razie w niej nie uczestniczylismy, my sie pogodzilismy, co do znajomych, zmylismy sie po angielsku - bez pozegnania. Jakos niespecjalnie widzimy sens w utrzymywaniu tej znajomosci. A moj pierwszy raz w zyciu zafundowal mi wakacje.

Gość ZIELONO_NIEBIESKA_
Moj facet pierwszy raz zafundowal mi wakacje. Albo jestem juz tak zmeczona, ze wydaje mi sie, ze napisalam wyraz, ktorego de facto nie napisalam, albo na Kafeteii jest bardzo dziwny typ cenzury.

nie chcialo mi sie czyac ego do konca bo od razu mnie zaczelas odrzucac i powiem krotko! MAMY TO NA CO SIE GODZIMY:)

Gość ZIELONO_NIEBIESKA_
To moze jednak lepiej przeczytaj...

i tak podtrzymuje to co napialam a moz przeczytam innym razm wszystko dobranoc

Gość ZIELONO_NIEBIESKA_
dobranoc

Gość jknsajkasn
przecież to jasne Ludzie szanują tych przy których muszą sie starać. ty ze wszystkimi zaletami, zaradność samowystarczalność itd tak naprawdę usuwasz mu przeszkody spod nóg. Podobno to cecha nie tylko facetów tylko ludzi.. Miałam koleżankę która narzekała na chamską znajomą co od niej pożyczała kasę i była interesowna. mówiła o niej same najgorsze rzeczy. a okazuje się że dalej się przyjaźnią, kontaktów nie zerwała. może to ty mu za bardzo pomagasz a może to on ma zakodowane że "jak mają mnie w dupie to znaczy że są odemnie lepsi i muszę się starać" głupie ale takich nawyków myślenia nie zmienisz.

Gość ZIELONO_NIEBIESKA_
Moze. Ja bardziej szanuje wartosciowe i pomocne osoby. Dobranoc :)