Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julitaaa82

Nie rozumiem facetów...

Polecane posty

Gość julitaaa82

Spotkaliśmy się na pierwszej randce. Było bardzo sympatycznie, fajnie nam sie rozmawiało, żartowało itd. Wiem, że mu się spodobałam. Następnego dnia zadzwonił, pogadaliśmy. Od tego czasu (dziś mija 5 dzień) cisza. We wtorek wysłałam sms, że życzę mu miłego dnia, odpowiedział tym samym używając mojego imienia więc numeru nie wykasował, ale nie odzywa się. Jak myślicie dlaczego??? I czy zapytać go wprost dlaczego nie chce się już ze mną umówić?

Gość wez se zaloz
tzw cisza po spotkaniu ? :D

Gość julitaaa82
Cisza :) pytanie czy go dopytać dlaczego????

Gość Antygonka
zwariowałaś??:) Daj sobie z nim spokój i o nic nie pytaj:)

Gość julitaaa82
Od razu, że zwariowałam. Chcę sprawę wyjaśnić. Wiem, że olał mnie ale chcę wiedzieć dlaczego, bo sygnały jakie dawał były na tak. Co w tym złego?

Gość Vellaaa
Eh skąd ja to znam... 1. Albo udawał zainteresowanego , bo nie chciał zrobić przykrości (chociaż to jest strasznie durne) 2. Albo prowadzi jakąś gierkę typu "niech nie myśli , że to ja będę za nią latał, niech też pokaże , ze jej zależy, ja już swoje zrobiłem" 3. Albo jeszcze jakiś inny ich typowy schiz...

Gość dgjdj
Chłopak czeka, czy ty też się wykażesz, pokażesz, że jesteś zainteresowana. Miłego dnia mu tylko życzyłaś, to odpisał tak samo. Może czeka, aż napiszesz, czy spotkacie się w jakiś dzień - on pewnie zainicjował pierwszą randkę, teraz twoja kolej.

Gość Vellaaa
no tak zainicjował jedną randkę i teraz już ma problem z głowy, jej kolej... bez sensu, wg mnie na początku facet powinien wykazać więcej zainteresowania, zdobywać kobietę, nie mówię o późniejszym rozwoju wydarzeń, bo wtedy naturalne , że boje powinni się starać a nie tylko on, no ale na początku skoro dostaje wyraźne sygnały , że jej się podoba to nie powinien odpuszczać

Gość nmn,mnb
może spotykał się z kilkoma równocześnie i z jakąś stworzył związek więc olał pozostałe koleżanki. może był krętaczem i wrócił do dziewczyny, o której nic nie wiedziałaś. może jest manipulatorem i chce cię przetrzymać, testuje czy ci zależy, chce byś się zastanawiała dlaczego nie pisze. może nie zrobiłaś na nim takiego wrażenia by kontynuować randki. może czeka na twój ruch. może napisz niezobowiązująco czy nie chce się spotkać i wybadaj o co chodzi i jaki ma stosunek do tej znajomości.

Gość faceci są prości
Zaproponuj drugie spotkanie, ale tak luźno, żeby właśnie nie pokazać mu, ze na niego lecisz, bo wtedy on na pewno straci zainteresowanie. Zapytaj np czy nie chciałby iść na film, bo słyszałaś, że jest fajny. Albo coś w ten deseń. Jak będzie chciał, to znaczy, że czekał na Twój ruch, jak nie, to Cię nie chce. I już.

Gość bobas smyk
jako facet powiem Ci, że on nie jest Tobą zainteresowany. 5 dni milczenia oznacza, że nie wywarłaś na nim zbyt wielkiego wrażenia. pewnie już się spotyka z inną albo szuka nadal.

Gość faceci są prości
nie do końca się zgodzę, może z Tobą pogrywa. ale pewnie nie jest wiele wart.

Gość Razr
Jest taka metoda w kursie uwodzenia w której po randce czeka się 5-9 dni bez żadnego kontaktu i po owych dniach dzwoni się i umawia kolejne spotkanie. Podaje się jeden termin i są dwie możliwości albo dziewczyna się zgadza albo sama podaje inny dzień tyg. Wszystko inne oznacza że nie jest zainteresowana.

Gość Razr
ale mało kto o tym wie. Tak więc raczej nie jest zainteresowany.

Gość Razr
Tak w ogóle to tu nie ma co rozumieć. Nie dzwoni bo nie chce. Wy kobiety robicie podobnie. Albo nie odbieracie, albo dajecie głupie wymówki a najgorsze są te które zwodzą. Wiedzą że nic z tego nie będzie ale lubią się dowartościowywać.

Gość gosc84
No jak ma się takie przekonania jak autorka to się będzie czekać , być może, nawet w nieskończoność.

Bo facetow nie da sie zrozumiec.........,ani kobiet rowniez.Nie narzucaj sie sama skoro mu sie podobasz to z sam sie odezwie.Nie spodziewaj sie od razu oswiadczyn tylko badz soba,nie udawaj i nie daj sie zaciagnac do lozka na 2 randce,bo jesli to zrobisz to uzna,ze juz cie zdobyl.Niech on sie meczy:)

Gość 0789078
Klara1985 Bo facetow nie da sie zrozumiec.........,ani kobiet rowniez.Nie narzucaj sie sama skoro mu sie podobasz to z sam sie odezwie. Zero inicjatywy ze strony kobiety może zniechęcić.

Gość julitaaa82
Zdania jak zwykle podzielone :) Dzięki za opinie. Słuchajcie, nie czekam na jego telefon a tym bardziej nie będe czekać. Po prostu tego nie rozumiem. Tak trudno jest powiedziec wprost ze nic z tego nie bedzie, powodzenia (?) Postanowiłam, że napiszę do niego czy by chciał pójść do kina. Jeśli odpowie że nie ma czasu, albo bedzie milczał to sprawa jest jasna.

Gość kolejna idiotkaa
oburzasz się bo to dotknęło Ciebie, a ile ty razy może coś takiego, podobne zrobiłaś jak Cię ktoś nie interesował? Nie chodzi o identyczną sytuację, tylko o charakter. Ktoś coś do Ciebie miał i co? Mówiłaś w twarz: NIC Z TEGO NIE BĘDZIE na dzien dobry? Ja też podobnie jak on bym zareagował (może), bo skąd mam wiedziec czy cos bedzie czy nie, kurwa nie wiem tego po 1 spotkaniu, na takim etapie po prostu bym sie kontaktowal z toba niezobowiązująco, a nie werbalizował każdą myśl. To wy macie zryte dekle i choryzotny, jak cos jest nie po waszej mysli, wg waszych schematow, to jest Be

Gość Trent Easton
Koleś pewnie kalkuluje, czy warto z Tobą być. Dlatego nic nie odpisuje. Poczekaj jeszcze trochę.

Gość kolejna idiotkaa
I powtorze raz jeszcze, juz to widze jak ty po 2 spotkaniach jedziesz w twarz z tesktem: NIC Z TEGO NIE BEDZIE, NARA. hehehe

Gość jghjhf
"setunia facet z jajami nie czeka po pierwszej randce na ruch facetaP" Facet z jajami pfff kobiet jest tak dużo na świecie, że tylko debil próbowałby tam gdzie nie ma za grosz zainteresowania ze strony kobiety.

Gość julitaaa82
Napisałam, czy miałby ochotę jutro na kino ale odpisał że nie ma go w mieście. Sprawa jest ewidentna :) Ma mnie w dupie :) Cóż, może się nie potne z tego powodu :) przynajmniej wiem na czym stoje.

Gość Vellaaa
No niestety wszystko jasne, nie przejmuj się jak nie ten to inny ;) powodzenia

Gość Kaferinka
No nieeeeee. Znam ten typ dziewczyn, muszą od razu wiedzieć co i jak. Kurcze po co ten pośpiech ? Mówimy, że faceci są dziwni. Trza było nie pisać. Ktoś kto pokazuje, że mu bardzo zależy nie wyda się atrakcyjny. A to, że chłopak się nie odezwał - może chciał zobaczyć czy będziesz za nim latać czy wytrzymasz bo masz swoje życie, zajęcie, znajomych. Poznawanie się to bardzo ekscytująca gra, ale wiele dziewczyn psuje to swoją niecierpliwością.

Gość julitaaa82
Vellaaa - dokladnie! Dzięki i również wszystkiego dobrego! Kaferinka - uważam, że dobrze zrobiłam. Propozycja kina nie jest narzucaniem się. Wysłałam jednego smsa. Jakbym go dopytywała "a kiedy wracasz to moze wtedy pojdziemy"- to faktycznie byłoby narzucanie. Tak przynajmniej wiem, ze nic z tego. Poza tym mamy po 30 lat, nie mieliśmy kontaktu od kilku dni, co w tym złego ze dopytałam. Kto pyta nie błądzi :) I nie ekscytuj się tym tak, take it easy ;)

Gość Vellaaa
Dokładnie, facet 30 letni nie powinien raczej stosować już takich głupich gierek, poza tym moim zdaniem gdyby był zainteresowany, to napisałby chociaż , że może tego i tego dnia byście się spotkali, napisałby że się odezwie lub coś w tym stylu, a nie tylko , że nie ma go w mieście... widać że coś nie gra. No nie wiem, lepiej po prostu sobie nie mydlić oczu :) nigdy nic nie wiadomo , no ale w tym przypadku jednak coś nie gra.

Gość dorota65t
Mam jak ty, zawsze sie tez dopytuje faceta czy cos bedzie z naszej znajomosci, nie widze w tym nic zlego. Powodzenia ci zycze a tamtego kretyna olej cieplym :)