Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nananananananananan

POMOCY ZAWALIŁAM !

Polecane posty

Gość nananananananananan

WItajcie drogie panie :) Wiem ze to dosc głupie ale nie mam sie kogo doradzić , przyjaciołki nie odbieraja , albo zupełnie nie wiedza o co chodzi a ja chyba potrzebuje porady . A wiec od pocztaku . ostatnio będąc na imprezie , przed jednym z klubów spotkałam/ poznałam 3 panów , jeden z nich był na prwdę przeeee miły , nie pamietajac ze przyjaciołka rzuciła mi moje nazwisko , zapomniałam o całej sytuacji ( przeciez tak wiele ludzi poznaje się w takich okolicznosciach i za 2 dni juz sie o tym nie pamieta , a od Tomka noje nogi wcale sie nie ugieły ) Ale on zaprosił mnie do znajomych na fb , byłam zaskonczona kim jest , ale keidy okazało się ze jest facetem sprzed klubu na prawde sie ucieszyłam . Okazał się być sporo starszy bo o 10 lat , ale w jego przypadku az tak bardzo mi to nie przeszkadzało :) wiecz chyba podobało mi sie jeszcze bardziej bo od zawsze lubiłam straszych facetow . ( to moze byc dziwne ale nie w tym rzecz ) Tomek zaproponował spotkanie , troszeczkę sie stresowałam ale byłam ucieszona z tego powodu i tu zaczyna się problem . Umówilismy się w srode na piatek , przez 2 dni się nie odzywał , a dzis napisał ze czeka na mnie w umówionym miejscu , czytajac sms myslałam ze dostałam zawału , PRZECIEŻ JA ZUPEŁNIE ZAPOMNIAŁAM ZE TO JUZ DZIS ! nie mialam pojecia co zorbic , wysłaąłm sms na przeprosiny , chyba z 3 , było mi na prawde strasznie głupio , pierwszy raz cos takiego zrobiłam , a przecież wiedziałam ze to powazny człowiek . Spanikowłam i zaczełam go przepraszac , pomyslałam nawet ze troszeczkę zmięknoł bo juz inaczej pisał , ale wtedy on zadzownił a ja nie miałam jak odebrac , zdenerował sie i stwierdził ze to nie ma sensu. rozumiem go , doskolnale , na jego miejscu zachowałabym się tak samo . ALE RZECZ W TYM ZE JA CHCE TO RATOWAC , CHCIAŁABYM GO POZNAC . i tu moje pytanie .... CO ZROBIC ? CO NAPISAĆ ? JEST JESZCZE JAKAS SZANSA ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować