Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facen 781

zona sie roztyła

Polecane posty

Gość facen 781
nie mowie ze ma wazyc dokladnie tyle samo bo gdyby przytyla 5 kg to nie robilbym problemu ale 20 no kurde... jej matka ma 50 i tez jest drobna! nie wiem ile wazy ale na pewno duzo mniej niz moja zona! nie wiem skad sie wazm wzielo ze to rozmiar 13 latki;| nie wszystkie dorosle kobiety sa przy kosci i nei wszystkie nosza rozmiar powyzej 38;| moja zona kiedys nosila 34 i wygladala swietnie kazdy sie za nia ogladal a teraz brak slow

Gość proekozielona
moze sie ogladali zeby jej pomoc i ja nakarmic hehehe badz facetem i jej to powiedz, a nie marudz forum jestes facetem czy nie? a moze i nie mojemu kokledzy tez sue podobaja takie kosci, dla jednych to przypadki do leczenia a jemu podobaja sie kosci, sam ma taka zone. wiec rozwiedz sie z nia i daj jej zyc, teraz pewnie ma biust i wyglada super zdrowo kobeta, a przy wadze 60 kg, 160 cm, ma rozmar 38, 36 gora 40 takze marudzisz. Jakby wazyla 80 kg to rozumiem. a moze jestes gejem bo wolisz takie kosci bez cialka, bez biustu? bez bioder?

Gość do Facet 781
a ja , mimo, że kobieta to Cię rozumiem. Porozmawiaj z nią i powiedz jej co czujesz. Może ona ma depresję?

Gość facen 781
czy jak facetowi podobaja sie bardzo szczuple kobiety to zaraz jest gejem? albo pedofilem? no bez przesady... nie mowie o skrajnie chudych modelkach ktore przy 175 waza 40 kg ale 160 to jest wzrost niski wiec 40 to nie anoreksja bez przesady...

Gość Paucia22xyz
Ja ważę 62 kg przy 1.74 cm wzrostu!! i mam biust i pupę-przy tym jestem szczupła.Jestem wyższa aż o 14 cm od Twojej żony,mam wszytsko na miejscu a jestem tylko cięższa o 2 kg...Faktycznie jest za gruba na ten wzrost...

Gość takasobiejestembabka
proekozielona - nawet gdybym przytyla (w co szczerze watpie) moj facet nie przestalby patrzec na mnie z miloscia, tego jestem pewna, ale to sie po prostu czuje;) wiem,ze teraz jestem jego 100% typem kobiecosci i nie chcialabym tego zmienic chociazby dla wlasnego EGOIZMU;) bo wprost lubuje sie w jego spojrzeniach na mnie :) I nie przesadzaj. Nie wszyscy lubia baby o tzw. kobiecych ksztaltach, niektorzy wola chudziutkie, tak jak np. autor tego postu. Radze mu tylko,zeby postepowal delikatnie i nie okazywal zonie tak negatywnych emocji z powodu je wagi, jakie przekazuje tutaj. Skoncz narzekac autorze:) i pomysl o sprawieniu zonie jakiegos prezentu, typu - karnet na basen :D dla siebie i dla niej ;) zacznij gotowac jakies smaczne, zdrowe potrawy (praca nie jest wymowka od gotowania, naewt dla mezczyzny). Sprobuj podejsc do sprawy optymistyczniej :)

Gość Paucia22xyz
Przy moim wzroście mam kobiece kształty a Ona będąc 14 cm niższą i waży prawie tyle samo?To daje do myślenia...

Gość Paucia22xyz
Jeszcze gdyby była w ciąży bądź miała dzieci-nie ma czasu dla siebie.A ona po prostu jest mega leniwą babą skoro przytyła 20 kg...Przecież żeby tyle przytyć nie będąc po ciąży/w ciąży/w chorobie to czysta LENIWOŚĆ I NIEZDROWY TRYB ŻYCIA!

Gość Paucia22xyz
Jeszcze gorzej będzie po ciąży-dopiero wtedy się roztyje i nie będzie jej się chciało dbać o siebie...MAm taką znajomą i ona jest tego żywym przykładem...Już ma męża to po co?

Paucia jzu sie tak nie rozczulaj i nie popadaj w samozachwyt, bo ja czytajac o Twoich gabarytach to sobie pomyslalam, ze tez masz troszke za duzo :) to sprawa PERSONALNA, o gustach sie nie dyskutuje ;) dla jednych kobiecy ksztalt moze oznaczac kobiete solidnie pulchniutka, dla innych chudzine z cyckami i tyle :) poza tym same kiloggramy i wzrost nie mowia nam o sylwetce :)))

Gość facen 781
gotowac to ja moge jedynie w niedziele bo pozostale dni pracuje zazwyczaj do 17 plus dojazd w domu jestem przed 18 i wetdy mam zaczac gotowac? jak jestem tak zmeczony ze marze o prysznicu i cieplym obiedzie? a zona od 15 jest w domu no to kurde bez przesady zebym ja gotowal! ok 20 zaleznie od pogody ide biegac lub na rower a zona dalej siedzi w domu bo jej sie NIE CHCE bo ona jest ZMECZONA a ja sie pytam czym??!! praca za biurkiem do ktorej ma 5 minut spacerkiem? no bez jaj...

Gość Paucia22xyz
Tylko piersi też coś ważą bo malutkich nie mam napewno :)

Gość Paucia22xyz
Gdyby odjąć piersi-5kg to ważyłabym już 57 kg przy 1.74cm -mam idealne proporcje więc nie mów,że mam za dużo ciałka bo wszyscy mi mówią,żebym przytyła a nie schudneła :)

paucia - zaloz jaksi temat, w ktorym bedziesz opiswyac swoje przymioty, tutaj nie chce nam sie o nich sluchac;p Autorze - cos za cos, narzekasz,ze przychodzisz zmeczony, nie masz czasu gotowac... Ale idziesz biegac (narzekajac przy tym,ze Twoja baba jest za gruba). Moglbys kupowac roznego typu produkty i tak ja zachecac do ugotowania czegos z nich. Moglbys w jakis sposob z humorem wycaignac ja na bieganie (kupic jej adidaski, np. REEBOOK EASYTONE, ksztaltujace tylek:) ), Tobie po prostu nei che sie z tym nic zrobic, nie chce Ci sie walczyc,a z drugiej strony chcialbys, zeby wygladala dokladnie tak,jak TY CHCESZ:)

Gość Paucia22xyz
Masz leniwą żonę nie dbającą o siebie wogóle :).Zobaczysz co będzie po porodzie.Ci co atakują Ciebie na tym forum,że patrzysz tylko na wygląd pewnie sami tak wyglądają.Każdy facet chce,żeby jego kobieta była ZADBANA-nie musi być IDEALNA ALE ZADBANA!!Same pewnie nie chciałybyście brzydkiego faceta wiec nie pierdolcie.Jak wzięli ślub to przestała o siebie kompletnie dbać i nawet od czasu do czasu obiadu nie ugotuje!!

Gość facen 781
a co zlego w tym ze chce zeby byla atrakcyja?? juz nie mowie ze dla mnie ale dla sb! ile jest kobiet ktore maluja sie nawet jak nei wychodza z domu?? bo chca podobac sie sobie! a moja zona nie... wiem ze lubi umiesniony brzuch u mnie wiec staram sie zeby taki byl zeby jej sie podobal, a ona? ona nie robi nic

oo wspaniale,ze masz duze cycki :) moja kolezanka wazy tyle,ile ty przy tym wzroscie(175) i jest pulchniutka tu i tam (nadal majac cycki). Kazdy woli co innego, pyzuniu ;)

Gość Paucia22xyz
Będzie próbował ją nawaiać a jej i tak się nie będzie chciało-sama nie widzi,że waży o wiele więcej?Przecież przy takiej zmianie wagi napewno musiała wymienić szafę...W końcu każdemu się znudzi...Bronicie tej baby a ona jest po prostu leniwa i tyle...

Gość powiemcomysleiuciekam
Autorze, moim zdaniem to jest spory problem ja sama mam faceta ktory jest sportowcem i strasznie dba o swoj wyglad mysle ze Twoja zona zdaje sobie sprawe z tego ze przybrala na wadze jednak to ze nie dba o siebie powinienes urzadzic jej terapie szokowa - pokazac ze powinna zaczac sie starac bo "tego kwiatu jest pol swiatu" daj jej powody do zazdrosci pokaz ze zalezy Ci na swoim ciele i staraj sie jeszcze bardziej o swoj wyglad ona gdy to zauwazy - oby- poczuje zagrozenie i tez wezmie sie w garsc:)

Gość powiemcomysleiuciekam
Playoby bardzo mobilizuje kobiety - uwierz : moj facet regularnie czyta i jak ogladam te laski to az ciastka mi sie odechciewa:):)

Gość Paucia22xyz
Waga w normie18,5 - 24,9 Twój wskaźnik BMI: 20.5 -jeszcze mi napisz,że jestem na skraju otyłości ;)

Gość Paucia22xyz
Przy tym mam bardzo wąską talię i mały obwód pod biustem-67 cm-jestem taka "pyzunia" :D

Gość Paucia22xyz
Nie brońcie LENISTWA!!Ma wielką dupę i nie chce jej się nic robić-tylko się opierdalać!!Przecież to prowadzi do różnych chorób.Nie brońcie niezdrowego stylu życia PĄCZKI!!!

Gość Paucia22xyz
I jeszcze zagryzać czipsa,popijając colą i wpieprzając Maca-ach jaki ten mąż jest zły bo spogląda na szczupłe laski! CHam jeden!Powinien tylko na mnie lecieć do końca życia niezależnie jak się upasę!A te laski napewno nic nie robią i są takie szczupłe... :D

Gość Paucia22xyz
Zachowuje się identycznie jak ta znajoma-inne laski są buuu ale facet ma ją wielbić i nie może mu się podobać zadbane ciało bo foch!DO czasu drogie panie,do czasu...

Gość 123231
O i między innymi dlatego nie uznaję instytucji małżeństwa. Sam próbowałem dwie osoby namówić, by zaczęły biegać, bo się roztyły. Nie ma szans. Jak dopuściłeś do takiej sytuacji, to już nic nie zrobisz. Albo zaakceptujesz grubą żonę albo rozwód. No ewentualnie musiałbyś znaleźć jakiś silny czynnik motywujący. Zagrożenie separacją, rozwodem, kochanką, cokolwiek. Tylko ona może nie zrozumieć przesłania.

Ała - a ty jesteś takim darem dla kobiet? porozmawiajcie o tym co wam nie pasuje

Gość zmuś żonę
dla jej dobra! im bedzie starsza tym bedzie trudniej zrzucić wagę, przede wszystkim niech zbada tarczyce i hormony, jeśli jest zdrowa to karnet na basen, areobik, zumbę cokolwiek bo zaczną sie problemy zdrowotne, ospałość, lenistwo, niechęć a może już ją to dopadło? Ja miałam taki problem po urodzeniu synka, szybko wróciłam do wagi (ok 9 miesiecy od urodzenia dziecka, 6 miesiecy karmiłam wiec nie odchudzałam sie) i z 56kg wróciłam do 50 przy wzroście 161cm i teraz jest ok ale zmeczenie dało sie we znaki, zapuściłam sie niestety, dziecko chorowało, ząbkowało, musiałam mu gotowac osobne posiłki (spacjalna dieta), dla siebie i meza obiady, sprzątanie, bieganie po lekarzach, grupach dla dzieci, sama z nim byłam całymi dniami i nocami (nie mamy nikogo do pomocy)i wyszło nie fajnie, włosy koszmar, cera dramat, zaczełam pić wiecej wody, brać witaminy, dbac o diete, kremy do cery, fryzjer i od razu człowiek sie inaczej czuje, wiecej mu sie chce tylko początki są straszne. Co ona robi w domu od 15 skoro nie macie dzieci, nie gotuje? nie wychodzi? sprząta całymi dniami? z koleżankami przesiaduje? Mam 31 lat a czułam sie jak 60 :/

Gość rtgsjuyg
wedlug wskaznika bmi 40 kg przy 160 to gorzej niz niedowaga, ale juz wychudzenie organizmu, schudla by 2 kg i bylaby anoreksja 60 kg przy 160 to waga w normie

Gość ja tez mam 160
i 30 lat, kiedys ważyłam 47 kg- i byłam uważana za anorektyczkę, 50kg to była dla mnie waga idealna i wtedy poznałam swojego męza:D teraz waze 55kg i te 5kg musze zrzucic, ale niedawno urodziłam dziecko