Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facen 781

zona sie roztyła

Polecane posty

Gość dość ładna ale nie w typie
Ech, to ja się nie dziwię, że nie mam faceta. Przy wzroście 164 cm ważę więcej niż te 60 kg (które to i tak dla większości to dużo za dużo). Dla co najmniej 90% polskich samców jestem pewnie mega grubasem.

Gość gość
Spoko dziewczyny ja mam 62 kg przy 175 cm a i tak uslyszałam ostatnio od kolegi z uczelni,że z 10 kg to by mi się przydało zrzucić :O

Gość dość ładna ale nie w typie
Masakryczni ci faceci i jeszcze częstokroć wymagają by taka dziunia 40 kg na 160 cm, miała piersi niczym Pam w "SŁonecznym Patrolu", oczywiście naturalne, bo silikony są przecież bleee. :D

Gość gość
Masakra, jakie tu hipokrytki sie wypowiadaja. " jakby prawdziwie kochal to by nie pisal takich rzeczy" rozumiem ze jakby Twoj facet stracil polowe zebow albo przestal sie myc to Ty tak go wielce kochajac zaakceptowalabys to? Juz to widze. Logiczne jest ze kazdy chcialby miec atrakcyjnego partnera/rke. Oprocz serca mamy takze oczy, i to one wysylaja do mozgu sygnal ktory potem sprawia ze albo robimy sie wilgotne albo nie, a na widok Heńka z basiorem nam wrecz wysycha. Wiec czemu czepiacie sie jak ktos na glos umie przyznac ze cos mu sie w partnerze nie podoba, jakies zaniedbani