Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coZAceny.

Ogłupieli. Za tyte dla pierwszoklasisty chcą nawet 31 zł. Szok!!!

Polecane posty

Gość zlotyinteres
Tak to jest taki rożek ,który się napełnia słodyczami . powinna być duża ,żeby dziecko nie czuło się pokrzywdzone,gorsze.

Gość coZAceny.
Juz nie pierdziel. Kupilabym za gora 12-15 zł. Nie wiecej! W chinskim sklepie z butami placi sie za buty 20 zł nie wliczajac w to kartonika, a moze wliczajac (?) Mniejsza z tym. Tyta to kawalek kartonu i pudelko na buty tez. Z tym ze do pudelka masz jeszcze buty:D

Gość zlotyinteres
emigrantka ,wiem że pewnie wtedy źle się czułaś bez tyty ,nie wierzę że nie wszystkie dzieci mają

Gość zlotyinteres
tak pracujmy jak chińczycy ,wyzysku chcecie ?

Gość zlotyinteres
buty za 20 zł to nie buty zresztą .

Gość coZAceny.
Ja jeszcze nie spotkalam sie z tym zeby ktos obchodzil hallowen

Gość zlotyinteres
takie buty kosztują po 5-10 centów za parę w kontenerze .tylko trzeba ich kupić np 60tys sztuk cały kontener.to sobie policzcie ile narzutu dochodzi jak za 20 zł

Gość coZAceny.
Ja niestety moge sobie pozwolic jedynie na te najtansze buty. A ty widze ze bogaczka i kupujesz te drozsze. Zreszta co sie dziwic, masz z czego bo ograbiasz matki na kasie sprzedajac kawalek kartonu za kosmiczne pieniadze

Gość coZAceny.
Jakbys miala serca troche to obnizylabys cene

Gość zlotyinteres
cozaceny ,wolę porządne buty za np 60 zł a nie takie które się rozlecą ,ciężko pracuję i nikogo nie ograbiam .widać jak zazdrościsz .tylko czego jak ja muszę zarobić pieniądze żeby potem 1/2 roku jakoś przeżyć.w listopadzie stroiki i wieńce dochodzą ale trudno zarobić godnie ,konkurencja.

Gość zlotyinteres
obniżyłabym ceny ????? jak to ,to za co mam pracować ???? nie przesadzaj ,sama mam 2-je dzieci

Gość zlotyinteres
zarabiam ok 3 tys jak dobrze pójdzie na m-c faktycznie majątek

Gość zlotyinteres
do roboty się weźcie a nie narzekacie że drogo ,nikt za darmo wam nic nie da

Gość coZAceny.
Ja jakos chodze cale lato w klapkach za 4 złote i nie narzekam. 3 x 60 = 180 zł ...ale rozrzutna i śmiesz twierdzic ze masz ciezko?

Gość coZAceny.
3 tys??? :O ograbiaczka :-/ Ja mam 600 zl na mies

Gość zlotyinteres
tak mam ciężko ,ostatnie dwa tygodnie pracowaliśmy od 4-tej do 23 z mężem ,w tym czasie na 6 godzin, musiałam opiekunkę wynająć .15 zł za godzinę ,no i co powiesz?

Gość zlotyinteres
no to wszyscy ograbiają ,opiekunki też w takim razie.600 zł to ty nie zaradna jesteś

Gość ???????
3 tyś to jest majatek ??? Ja mam ponad 3 tys samego kredytu. Nie wiem jak zyjecie za 600 zł. Studiowałam cięzko (70% po pierwszych egzaminach odpadło), pracuję w bardzo duzym stresie (odpowiedzialność). Teraz zarabiam owszem. Ale nie wiem czy to wszystko jest tego warte. lepiej zyć luzacko, nie martwoć się i nie stresowac. Tyta na ŚLąsku jest niemal obowiązkiem, tez dziecku kupiłam. Wydaje mi ise, że dzieciakowi bez tyty byłoby bardzo źle z tego powodu ;( To nieludzkie postepowanie rodzica. natomiast nie mam pojecvia co to jest POLTER ??????????

Gość cos kremowego
chyba to trzaskanie szkla dzien przed slubem, ale polterabend to wieczor kawalerski /panienski w Niemczech

tyta to bardzo fajny zwyczaj - przynamniej wedlug mnie :D ja dostalam tyte wieksza od siebie w 1wszej klasie i byly w niej slodycze i przybory szkolne pozatym co to jest to 31 zl? skoro tyte ma sie raz w zyciu o ile sie ja ma, bo widze ze niektore dzieci u Was nie dostaja tego rozka

Gość gość
Matras -> tyta dla I klasisty 50zł Moja mina gdy zobaczyłam kawałek tektury z jeszcze mniejszym kawałkiem materiału którzy po 1 września wyrzucimy do kosza, bezcenna.

Gość gość
ale z wyposażeniem? Ze słodyczami?

Gość hamore
Obawiam się, że nie. Moje dziecko jutro zaczyna szkołę (ja chyba bardziej się denerwuję) kupiliśmy tytę + słodycze, nie wiem dokładnie ile wydałam, ale podejrzewam, że ok 80zł - z tym, że kupiłam markowe słodycze. nie chodziło o ilość, a o jakość - kupiłam kilka czekolad, cukierków, Czekowafel, dużą tabliczkę WW, orzechy w czekoladzie itd.

Gość izomorfia3
31 zl to niby duzo na dziecko ??? Na fajki ludzie wiecej wydaja, a dziecku zaluja ...