Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzktoszemaszpodobnie19

Nie wytrzymam już dłużej pytań o 'KAWALERA' !

Polecane posty

Piszę tu bo jestem dzis mega rozdrazniona i poirytowana. Wszyscy w kolko pytaja mnie kiedy wreszcie sobie kogos znajde. Moja rodzina daje mi do zrozumienia ze cos chyba ze mna nie tak, skoro nie mam KAWALERA - tym slowem wprost uwielbia poslugiwac sie moj ojciec. Mam 19 lat, w sumie za miesiac 20, nie mialam nigdy chlopaka - nie chodzi jednak o to, ze jestem bardzo glupia, bardzo brzydka, lub bardzo nietowarzyska. lubie spotykac sie z gronem znajomych, czesto poznaje nowych ludzi, uwielbiam imprezowac i wychodzic do ludzi! nie raz, nie dwa ktos probowal sie do mnie zblizyc. Jednak znalezienie sobie chlopaka to nie jest moj zyciowy cel. No i nie otwieram sie szybko, nie dopuszczam nikogo blizej, wynika to z mojej skomplikowanej osobowosci. Tez mnie to czasem meczy, ale taka juz jestem... Oczywiscie ograniczeni czlonkowie mojej rodziny nie moga tego pojac ;/ ehhh

up :/ czy jestem tu osamotniona z moim problemem?

Gość drogaaaaaasnaaa
Olej to. Twoje życie, Twoja sprawa. Żyj tak żeby tobie było dobrze, cisz się każdą chwilą i nie trac czasu na głupie pytanie twojej rodzinki. Powiedz im prosto z mostu, że to nie ich sprawa czy masz kawalera czy nie i że cię denerwują te ciągłe pytania.

Mnie o to czy będę miał dziewczynę nikt się nie pyta, bo dobrze wiedzą, że nie będę miał. Cała rodzina tak stwierdziła.

czyli jak warczypies? moze to i racja, moze za bardzo przejmuje sie tym 'co powiedza inni'. ale nie ukrywam ze to cholernie irytujace kiedy patrzą na ciebie jak na ostatniego dziwaka, i to z takiego powodu :|

każdy musi kogos miec, bo kurna "wypada"...ehh

nie wiem co mówi ksiądz na kazaniu, ale wiem co jest ogólnie społecznie szanowane i normalne według ludzi. osoba samotna należy do mniejszości, a więc "chyba z nią coś nie tak". cóż to głupie, ale chyba tak myślą ludzie generalizując oczywiście

albo to po prostu moje otoczenie jest zbyt tradycyjne i ograniczone

O kurde, mnie też już przestali się pytać. Czy to oznacza, że w ich oczach jestem pod tym względem całkowitą nieudaczniczką? :O :( W dupie to mam, bo znajdę sobie tak cudownego mężczyznę, że wszyscy będą nim zachwyceni :D

Gość whedif
mnie w ogóle nigdy nie pytają :classic_cool: dobrze, że wiedzą, że jestem zjebem, nie będę musiała się wstydzić odpowiadając

nie żyję jak inni mi "każą"... dlatego też robię co chcę i to co robię nie spotyka się z aprobatą otoczenia. ale jestem wrażliwa więc jednak to wszystko zostawia na mnie jakiś ślad.wkurza mnie to, że ludzie są tacy głupi i wydaje im się, że wiedzą lepiej.

Gość cvxbd
prymitywne myślenie jednostronne następnym razem powiedz ojcu, że single są w modzie a na topie jest bi