Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndfbhdbcfdv

jak wytrzymujecie

Polecane posty

Gość ndfbhdbcfdv

bez przytulania? nie mogę zasnąć, bo brakuje mi żeby ktoś mnie przytulił.

Gość adorowana
mi tez chce sie przytulic :(

Gość hgrugfijwhfijhjr
przytul poduszke

Gość whedif
mi zawsze :( ja przed snem wyobrażam sobie że mnie ktoś przytula i zasypiam wtulona w pościel :( ja Cię przytulam mnie też przytul mnie też :)

Gość ndfbhdbcfdv
tulę Was:)

Gość whedif
nie nie masturbuje się nią :classic_cool: przyszły podszywie :classic_cool:

Gość ndfbhdbcfdv
ja nie chcę wałka z kołdry:P ale dzisiaj na nic innego nie ma co liczyć. jestem teraz sama. nie mam zwierząt. z przyjaciółmi się widziałam w poniedziałek i mam deficyt przytulania, i żadnej bliskiej osoby w pobliżu, na której ramieniu można byłoby się oprzeć. mam ogromną potrzebę, żeby ktoś mnie przytulał. w takich momentach brakuje mi faceta. na prawdę faceci to same kłopoty, ale w takich chwilach przydałoby się silne męskie ramię i w takich właśnie momentach dochodzę do wniosku, że powinnam z kimś być. dzieci mają rodziców do przytulania, a dorośli ludzie do kogo mają się przytulić? chyba to jest dla mnie główny powód dla którego zrezygnuję ze swojej wolności i zacznę się umawiać na randki, z nadzieją że nie trafię na palantów. na co dzień jest mi fajnie, a w niektóre wieczory normalnie nie mogę znieść braku drugiego człowieka, choć za dnia o tym nie myślę, bo zazwyczaj dużo się dzieje i spotykam znajomych, którzy często przytulą na powitanie, ale teraz kilka dni spędziłam sama. idę budować wałek z kołdry. tulę i dobranoc. myślicie, że można normalnie funkcjonować bez przytulania?

Gość :):D
można się poprzytulać na zapas i potem mieć dosyć przez jakiś czas.

Gość whedif
ech kiedyś był taki demot że samotność jest jak potwór, który wychodzi spod łóżka dorosłego czy coś w tym stylu :(