Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gówno w prezencie

brudna strona mego miasta

Polecane posty

Gość gówno w prezencie

krótko: niedawno miałem okazje dotknąć sytuacji, a raczej ludzi, usłyszeć to i owo, i tak okazuje się ze moje miasto które próbuje się wykreować na miasto kulturalne, ma tez swoja ciemna stronę, poza zaginięciami ludzi, korupcją wśród urzędników miejskich istnieje pewna elita , a to bogatych znudzonych mężatek. Jedną z rozrywek jest wynajmowanie całego salonu kosmetycznego prowadzonego przez nomen-omen biseksualnego właściciela, klientki zabawiają się ze sobą a właściciel niekiedy serwuje specjalne rozrywki, jak twierdzi nie sypia z paniami, aczkolwiek wnioskując , zaspokaja wrzące z pożądania panie. Cała rzecz w tym że chodzi o żony bogatych ciężko pracujących, nic nieświadomych przedsiębiorców, dla których zdradzanie mężów to coś zupełnie normalnego. Skupie się na jednej znanej mi historii, pani, która o to żona przedsiębiorcy, regularnie korzystająca z usług wspomnianego salonu, po wielokrotnych zdradach postanowiła rozstać się z mężem dla całkiem nowego kochanka, którym okazał się radca prawny sieci stacji benzenowych z płd-wsch polski. Miejscem spotkań, a także źródłem informacji są bywalcy alternatywnego klubu gdzie również, ci bywalcy nie są wolni od promowanego wolnego stylu życia> Tak się składa ze i tam dochodzi do rożnego rodzaju ekscesów , a przynajmniej do tzw setup'u wspomnianych świństw , to wszytko w niespełna 40 tysięcznym mieście mieszczącego sie niemal na kresach płd-wsch Polski

Jak jesteś taki głodny sensacji to przyjedź do Poznania ;) tu będziesz miał skandal za skandalem

Gość zal suchać
z opisu byłabym sobie dała rękę uciąć, że to moje miasto:)

Gość zal suchać
Sanok, ta wzmianka o południowym wschodzie mi coś podpowiedziała:)

Gość zal suchać
Ale pewnie sie mylę

Gość zal suchać
Czyli jednak? Ale fakty nie sa mi znane o dziwo. Pewnie za mało bywam

A czy oni cię w jakiś sposób krzywdzą ze chcesz im utrzeć nosa? Przecież to ich życie.. Tobie też nikt nie mówi jak masz żyć i co robić :o

Gość zal suchać
No jestem niebogata panną, ale zdziwiłeś mnie:)

Gość zal suchać
No i z tym, że miasto promuje się na kulturalne mi podsunąłeś pomysł

Ale z jaki sposób ciebie osobiście krzywdzą tym co robią między sobą? Nigdy nie zrozumiem tego wpierdalania sie w życie innych. ile masz lat? P.S. Sodoma i Gomora jak juz :o Sodomia to zoofilia :o

:D zabolało? Czego oczekiwałes prostaku ze wszyscy zaczną ci przyklaskiwac ze jesteś bardziej wścibski niż niejedna dewota? i jeszcze ta Sodomia :D

Gość whedif
tak mnie rozśmieszył pierwszy post że daję lajka. pozdro :)

Fakt, twój cenny czas lepiej spożytkować na wtrącanie sie w życie innych ludzi:) musisz mieć bardzo nudne swoje własne życie skoro obchodzi cię co robią inni. Współczuję ci

Gość teraz mowi ksiezna
fler pewnie sama jest owa zona, jak to sie mowi raczka myje raczki, wiadomo fler ze zal ci kolegow po fachu

Nie wiem jakie obstukane zdanie masz na myśli:) a z prawnikiem rzeczywiście bzykam sie. Mój facet nim jest :D

Żona jeszcze nie jestem:) ale to nie ma znaczenia. Nie lubię po prostu wtrącania sie w życie obcych ludzi :o

Zmus mnie zebym zamilkła :D dopóki będę miała ochotę to będę pisać ze jesteś wieśniakiem żyjącym cudzym życiem:)