Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie sytuacją

Problem z rodzicami

Polecane posty

Gość taka sobie sytuacją

Musze się wyżalic z rana. Mam strasznie napiętą sytuację rodziną, własciwie zyje w jakimś zamkniętym kręgu. Mam 26lat i już dawno powinnam wyprowadzic sie z domu niestety z przyczyn ekonomicznych narazie nie jest to mozliwe. Rodzice traktuje mnie jak wielkie g...W zasadzie wracam z pracy i nie mam z kim rozmawiac w tym domu. Mam mlodsza siostre która matka zawsze traktowala inaczej niz mnie, lepiej, więcej luzu, duzo z nia rozmawia, chodzi na zakupy itd. Ja jestem dla niej nikim. Z ojcem jest tak ze jak matka jest dla niego dobra to tworzy z nia jakas koalicję przeciwko mnie, natomiast kiedy sam obrywa przychodzi do mnie że on juz z ta kobietą nie wytrzymuje psychicznie. To są jakies chore relacje. Najbardziej boli mnie to że mimo iż nie jestem nastolatką rodzice nie zwracaja na mój wiek, krzyczą, upominają choc wcale nie maja powodów. Np ojciec bo jak ci wpier...itd. Nie wiem czy ktos mial podobną sytuację? Jak sobie z tym wszystkim poradzic? Mogłabym sprowoac sie przeprowadzic, ale mam niestabilną prace i nie wiem co by bylo gdybym ja stracila.

Gość szczerbata Mariola
przesrane:( ..i znikąd żadnej pomocy....?