Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

x-facet-x

Powiem szczerze że ja wyszedłem na ludzi mimo braku rodziców!!!!

Polecane posty

Matka jeździ na wózku inwalidzkim odkąd skończyłem 3 latka, nie była w stanie mnie wychowywać. Więc dała mnie pod opieke swojej rodzinie. Mój ojciec zostawił moją matke a ja zostałem sam pod opieką dziadków. Ja teraz pracuje, mam dwie prace. Jedną w banku przy kasie za 1800 złotych a druga w playu za 2000 plus prowizje za każdą podpisaną umowe. Wujek mi załatwił. Oprócz tego od dziadka dostałem dwa lokale w dobrym miejscu które wynająłem. Za jeden i drugi lokal biore po 1000 złotych. I moge spokojnie powiedzieć że jakoś wyszedłem na ludzi mimo braku rodziców.

Gość równo
Już tak się nie przechwalaj, rolę rodziców przejeli dziadkowie i to im należy się podziękowanie iż wychowali Cię tak, że dajesz sobie radę.

Gość równo
chcesz jeszcze o tym pogadać?

Ale głównie to moja zasługa że jestem taki jak jestem. Gdy wracam do domu, obejrze film, coś zjem i idę spać. I jak na osobe która ma 20 lat, nie ma matury, tylko średnie ogólne poradziłem sobie bardzo dobrze. Oczywiście nie wyobrażam sobie by np. dziadków mogło teraz zabraknąć bo chyba bym się załamał. Oprócz tego że pracuje muszę się opiekować jeszcze matką. Bo przez lata dziadkowie zajmowali się nie tylko mną ale i mamą która jeździ na wózku.

Gość Fiku miku to knurrrrrrrrr
Nie każdy na start dostaje dwa lokale i pracę załatwioną przez rodzinę Miałeś lepiej niż większość społeczeństwa, nie masz z czego być dumnym.

Gość jestem to i zapytam
i po co się tak obnosisz ? ile to kasy masz ? Szukasz tutaj panienki co poleci na Ciebie :O

Gość jestem to i zapytam
mimo braku rodziców miałeś rodziców w postaci dziadków, temat bez sensu :o

Gość jestem to i zapytam
czy wy naprawde nie widzice, że on miał opieke cały czas, tu dziadkowie, tam wujek

Gość jestem to i zapytam
od zera zaczynac to jest bez niczego, gdy tak naprawde mozna liczyc tylko na siebie 🖐️

Gość jasne ale gdyby nie lokal po
dziadkach to nie mialbys tak dobrze wiec nie chwal sie tu nam

Gość gbfnfnff
Chłopie chwalisz się czy żalisz , na kafe co drugi ma od ciebie 10 razy gorzej :O

No nie mowcie ze mial latwo, dziadkowie jednak nie zastapia do konca rodzicow. Ciekawe kto z was opiekowalby sie inwalida

Ludzie, ciekawe kto z was opiekowal by sie inwalida? Poza tym dziadkowie nie sa w stanie do konca zastapic rodzicow