Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemjajaksiepozbycuczuc

kocham byłego a on układa sobie życie z inną mam myśli

Polecane posty

samobójcze nie umiem się otrząsnąć z tego uczycia a mijają 3 lata od rozstania nie potrafie wejść w związek, oddać się, nie uprawiam seksu odkąd się z nim rozstałam. Nie mogę przemóc się do innego faceta. Możliwe że były zaraz weźmie ślub i będzie miał dziecko czego nie zniosę. Chciałam być matką dla jego dzieci. Nie potrafię zapomnieć, nie chce mi się żyć

Gość wyszedłeś na ludzi
A Ty go zostawiłaś czu odwrotnie? co było przyczyna rozstania? jesli masz myśli samobójcze, idź do psychiatry.

Gość mam tol saaamo
rozstalismy sie z mojej winy 4 lata temu, teraz on ma zone i dziecko...ja od niedawna tez i choc jestem szczesliwa-dalabym chyba wszystko by cofnąć czas.......:/

Gość dr o.Zykfryk Bambosz****
lubię też gdy spuszcza mi się do ryja później liżę namiętnie mu odbyt i czekam aż się zesra prosto mi do ryja. wtedy żyję jego gówno bo kocham smak jego kupy czasami wypluwam lub dzielę się z moim chłopakiem przeżutym kałem podczas namiętnych pocałunków ach kocham to i wszystkim polecam

Gość jem jajko razy tri
podszywy jak zwykle od rana do rana... gimki do garow....albo n dwor wakacje sie juz koncza,.... kochana mysle ze przejdzie ci to z czasem... a on jest kretynem ze z toba nie jest... zobaczsz jeszcze zateskni pajac jeden....

ja odeszłam przyczyna było to, że skupił się na gromadzeniu kasy, był opryskliwy, zimny, skąpy byłam u psychologa- jakieś pierdoły mi radzi, nie dają efektów wiem,że jestem otwarta tylko na niego, nie ułoże sobie życia , nic nie ma sensu

Gość jem jajko razy tri
heh zdaje ci sie ...kazda kobeita tak mysli po rozstaniu z facetem i to jest swieta prawda czas leczy rany i nikt nie powie mi ze inaczej...

Gość pozwol mu odejsc na zawsze
zrobisz miejsce na cos lepszego nie idealizuj go,widocznie nie jest dla ciebie pisany spotkasz kogos kto bedzie zaslugiwal na ciebie a dla tego byloby mi ci zal,nie zaslugiwal na Ciebie spojrz w lustro,zobaczysz piekna dziewczyne i zacznij kochac siebie bardziej niz do tej pory siebie a nie jego

Gość jem jajko razy tri
...i nie mysl o niem bo on o tobie nie mysli wiec niech sopada na szczaw pajac jeden....

Gość jem jajko razy tri
...i nie mysl o niem bo on o tobie nie mysli wiec niech sopada na szczaw pajac jeden....

dzięki serdeczne za dobre słowa staram się odcinać, myśleć tylko o przykrych wspomnieniach i wiem, że nie myśli on ma bardzo twardy charakter,nawet cześć sobie na ulicy nie mówimy przez to :(

Gość i wiedz że jego żonka
też z mim szczęśliwa nie bedzie.

Gość pójść na wrzosowisko
Opryskliwość to brak szacunku. Gromadzenie majątku samo w sobie nie jest złe. Pieniądze same nie spadają z nieba, trzeba na nie pracować. Piszesz, że był skąpy, tj. chytry czy oszczędny. Jeśli na coś zbierał, inwestował, to musiał być oszczędny. Jeśli liczyłaś na prezenty z jego strony, a ich Ci nie dawał i to Ci przeszkadzało najbardziej- to na nim jako osobie Ci nie zależało, tylko na jego kasie. Jeśli tylko z tego powodu odeszłaś, to gratuluję chłopakowi, że uniknął związku z piranią. I dobrze, że układa sobie życie z inną kobieta, bo Ty nie zdałaś egzamninu, gdy Cię potrzebował.

jednowymiarowo i tendencyjnie nie był oszczędny był skąpy, nie chciał wynająć mieszkania ze mną,układać życia bo nie warta byłam ruszania oszczędności. sama na siebie zarobić potrafię, nie potrzebuję prezentów. miał obsesje pieniądza

Gość w takim razie...
za co go kochałaś, co było w nim takiego, że nie możesz o nim zapomnieć?

nie mam pojęcia, po prostu każda komórka mnie jest jakby dla niego jakkolwiek patetycznie to brzmi uczucia trudno pokonać logicznym rozumowaniem , poza tym ma też sporo zalet ale nie umiem podać powodu tego co czuję

Gość ooooo jaaaaaaooo cieeee
To się zabij skoro uważaj że to załatwi sprawę. Ewidentnie tego nie chcesz i szukasz pocieszenia na forum. Ja czekam na wynik tego czy mam łagodnego guza czy czeka mnie horror, a ty chcesz sobie życie odbierać z powodu jakiegoś faceta? Jesteś słaba, a słabi się nie zabijają tylko użalają nad sobą tak jak ty...

masz rację, przepraszam życzę Ci zdrowia, faktycznie użalam się nad sobą