Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

Moje jedno z nowszych dział

Polecane posty

WItajcie dzisiej przedstawiam Wam (niektórzy już pewnie widzieli) moje działo autorskie. Jest to literatura wszech czasów. Niedługo dzieci we szkole bendą internetować moje wiersze! Grube maciury się nie puszczają, bo grube lochy swój chumor mają. A chude szprychi z dupą w odbycie, na kolanach przed facetem spendzają swe życie. Grube są fajne, ładne i bogate Grube mają wszystko, basen i przy nim chate. A chude łajno? w stodole mieszka, zamiast kiebaba zżera orzeszka. Nie laskowego i nie włoskiego, taki z włosami od francuskiego. Grube królują i rzondzą grube zara tu zrobię jako rozrube. a chude do domu, won na naleśniki, za chwile tata przyjadzie z afryki.

co sądzicie o ojej twórczości? doszedłam dziś do wniosku, że bendę tworzyć na wiekszo skalę światowo, może w ten sposób zarobie.

mam już pare akich wierszy to mogie założyć ksiązkie. Tylko teraz pytanko jak t zrobić? Mam sama odbić kilka egzemplaży na ksero i to posklejać i do księgarni sprzedać?

acha i jeszczce jak ktoś ma urodziny czy tam jakoś inno okoliczność to ja chentnie napisze wiersz.

Gość Miałem wczoraj imn
jo miol imieniny kobito z muzo w uchu

Gość Miałem wczoraj imn
Bartek mnie zowią...wykyitrasisz jaki poemaacik?

Gość Miałem wczoraj imn
A wyglądam na wyjebanego?

boże musztarda jak ja Cie nie na widzę, boże bo że bożę ratujcie mie!! Weście jo ztond! ona mie rujnuje. Okiej sarepska wypad z mojej kariery. JA tu pracuje, dowidzenia.

Gość Miałem wczoraj imn
Ale ja jestem Bartłomiej nie bartosz zaden A najgorsze mam już za sobą więc nie pękaj

Wczorej miałem imieniny, więc se piłem u rodziny. Wódkie, wino co tam mieli, wszystko mi do gardła leli. Nie patrzałem ile piję, se myślałem- dobrze żyję. CHciałem dziewczę z bajerować, zacząłęm się za ściano chować. Nogo ją wcionż podwadzałem, w ryj rzucałem swym sandałem. Kiedy zemby jej wybiłem, to ze wstydu się spaliłem, wtedy matka wzięła gary i walnęła mnie nim w wary. Nos mi napuch, oko sine Tako właśnie mam rodzinę. Życzeń nawet nie złożyli tylko żarli no i pili. Kij im w oko, kamien w ryja STo lat życia, ave maryja.

Gość Miałem wczoraj imn
:D:D:D Zamówiam u Ciebie poemat na swój pogrzeb. Głównie ze wzgledu na sposób w jaki ujęłaś rodzine;)

słuchaj na pogrzeb to ja już mam gotowca tylko imnie sobie zmienisz. już ci pokazuje.

Ewo, ewo przyjaciółko, szlag dziś właśnie trafił Cię. No cóż, płakać nie będziemy, gdyż to jest szczęśliwy dzień. Zaraz wódka się poleje, zaraz wszyscy pójdą w tany. Nie zobaczysz żadnej łzy, każdy jest już zbyt pijany. I do rana dziś zabawa, i konkursy z nagrodami, chłopy bawią się z chłopami, no a baby ze babami. A ja dzisiej na Twą cześć chciałam sobie toast wznieść. Ewo, sto lat nie pożyłaś, gdzieś po drodze się zgubiłaś. Poszłas sobie w swoją stronę, a ja w alkoholu tonę. Wybrałaś mnie dziś na oratora, to imprezy jest już pora. Ewo a gdzie kasa dla zebranych? jakie są więc Twoje plany? Kto najwięcej odziedziczy? Masz garść monet czy słodyczy? Może głupie to, że do Ciebie mówie, a Ty leżysz sobie w trumnie. Ale cud się ten wydarzył, że nam trochę mózgi zważył. A więc Ewo cóż Ci życzyć? Zdrowia, szczęścia i słodyczy!! proszę bardzo, zamiast ewy wpisz se bartek i pożegnanie jak znalas

Gość Miałem wczoraj imn
tematem często poruszanym w Twojej twórczości jest jak zauważyłem alkohol droga drzoanno

wiesz ja jak pisze to raczej o życiu, nie pisze np. tak jak mickiewicz pisał: białe drzewa, żółte liście i takie tam pierdy. Moja poezja jest bardzo realistyczna, zero fikcji raczej. Czasami piszę niezbyt dosłownie, aby odbiorca mógł rozmyślac se nad wierszem i po swojemu go zinterpretować. np. tak jak we wierszu pdt. Terminal

i go nie zdradzam tak jak ty swojego ciongle umawiasz sie z kims na stosunki płciowe, ja jusz wysłałam list anonimowy do twojego "narzeczonego."

o sarepska nawróćiłaś się. Miło z Twojej stropny. Witam w klubie miłośników poezji śpiewanej.