Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

Moje jedno z nowszych dział

Polecane posty

Gość jebany_STFuRZ
na ziółkach jesteś? chujowa ta twoja tfffurczość, taki bełt :)

Jagienko wymyśliłam nowy sposób na życie, wiem jak możemy sie wzbogacić robiąc to co lubimy. chcesz znać szczegóły i wchodzisz w to? Przypominam, że nasz sklep na dniach upadnie.. także sie dobrze zastanów- to poważna propozycja.

jaki bełt jak śmiesz tak mówic? każdy lubi cop innego, moje wiersze nie so dla zwyczajnych ludzi, żeby to zrozumić trza posiadać mózg!

załoymy kabaret, bendziemy wsytępować w telewizorze i bendziemy miały szerszo publiczność niż tutej. Szczerze to mnie tu jusz a z tak bardzo nie zadawala, a chciałabym też w koncu pokazać się światu, chodzić na te różne imprezy z gwiazdami szowbiznesu, poznać dode i pana wojewuckiego i szymona oraz jole rutowicz i ole kwasniewsko, a no i jarka ka.

uu dobry dzien, oby tak dalej, a na pewno upadnie ten beznadziejny ekslkuzywny butik.

i co najważniejsze kasiuta by była dobra, byśmy swiata zwiedziły trochie.

Gość Cze fielka
Epopeja narodowa to mało powiedziane! Mickiewicz ze Słowackim i tym no Norwidem to Tobie mogą buty lizać! P.S. Jem kupe :)

o chiejka kupko, miło cie słyszec. co sądzisz o moim pomysle karieriwym? chcesz mie zobaczec w telewizorze?

moim zdaniem to nie głupi pomysł...Wojewódzki, Majewski i reszta debili mieli by wreszcie godną konkurencję...:) no i gdybyście WY występowały to wreszcie by coś wartego obejrzenia w TV leciało :P

Gość Cze fielka
No kabaret to jezd pomysł! Sponsorko jak trzeba to bendem :) Co mnie to na stare lata pszyszło, już 34 :O Sponsoringa chce uprawiać! :O

oho widzę pierszych zwolenników, rozumiem ze zgłaszasz sie jako nasza piersza idolka? i bendziesz nam wierna az do konca? bendziesz bronic naszego dobrego imienia w sieci i w pracie i we wszystkich mediach? my jesteśmy bardzo wrażliwe, nie lubimy jak ktoś nam przykrość sprawia, tak jak niegdyś sarepska.

oo kurde to swietnie ze nas przysponsorujesz! Boże jak ja cie kocham!! JAgienka zobacz jak nam sie życie nagle układa! są sponsorzy, moze zara zgłosi się mój fan z kabaretu moralnego nie pokoju i nas zatrudnio u siebie. Boze to był by cud!!!

ta dzięki tobie, dzięki tobie to my tylko wstyd tu mamy, nie znasz ortografii i niektórzy myślą, że jesteśmy nie wyszkolone, a nawet nie wiedzo, że mature za pierwszym razem mamy.

ej dzis moja bratowa ma urodziny, chce jej złozyc zyczenia smsem i dac jej lekki sygnał, że mąż ją zdradza. MAcie jakis pomysł jak to napisać w zyczeniach?

hahaha ty jestes taka głupiutka, chodzi o to, zeby niepisać tego w prost tylko jakoś tak dwu znacznie.

bratowa moja mila moze w koncu w leb bym ci strzelila i meczarnie tobje ukrocila dzieci wrzeszcza monz cie zdradza a ty glupia cala w sadzach sto lat sto lat moja mila