Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hannka9

Dlaczego facet przeglada telefon kobiety?

Polecane posty

Gość joshik
A jak to nie jest dzieciuch tylko baba po pięćdziesiątce ? :)

Gość hannka9
Kiedy go spytalam po co to robi to mi odpowiedzial pytaniem na pytanie- masz cos do ukrycia? I co ja mam zrobic? Doradzcie cos.

Gość ladnjgp
Zapytaj mu się wprost czy ci nie ufa czy co że tak ciągle ci ten tel przegląda?powiedz że czujesz jakby ci nie ufał i źle ci z tym że cię ciągle sprawdza...masakra mój to nawet nie bierze mojego tel do ręki

Gość jebany_STFuRZ
tym samym ukazuje, że jest słabym i niepewnym swojej męskości samcem ;) wie, że jest nudny jak flaki z olejem, żeby cie utrzymać przy sobie i trzęsie portkami. chyba, że to wojskowy.. z zamiłowania :D

Gość dlaczego mu na to pozwalasz?
to twoje prywatne sprawy ( bez twojej zgody jest to karalne ) Nie pozwól sobie na taka kontrolę a najlepiej zerwij znajomosc to BARDZO żle wróży

nie przekonasz go , że jesteś niewinna , tak naprawdę gówno go to obchodzi co czujesz

Gość hannka9
Na ogol on wykorzystuje moja nieuwage. Na przyklad odwroce sie czy gdzies wyjde. A potem widze go z moim telefonem.

nie kumam. jak to się odbywa. zostawiasz zawsze telefon na widoku? nie spotykacie się nigdy w kinie/knajpie - gdzie telefon miałabyś w torebce czy w kieszeni? a może on za każdym razem żąda od Ciebie pokazania telefonu?? nie kumam też tego, że Ci to nie odpowiada,a jednak się na to zgadzasz. nie możesz po prostu odmówić, stanowczo powiedzieć, że sobie tego nie życzysz. on zapyta, czy masz coś do ukrycia, a Ty odpowiesz, że nie masz, ale masz też prawo do swojej prywatności i zapytasz, dlaczego Ci nie ufa. co będzie dalej, zobaczysz. ale nie musisz się na to zgadzać. jeśli na początku znajomości zgadzasz się na zachowania, które Ci nie odpowiadają, to co będzie dalej? on Ci będzie pozwalał lub nie na wyjście, decydował z kim możesz rozmawiać, gdzie możesz pracować i czy w ogóle masz prawo oddychać tak głośno?? pobudka!! albo stawiasz granice, albo to się źle skończy!

nie szanujecie się dziewczyny. A zaczarowana to już wogóle megaidiotka , w dupy sobie najlepiej jeszcze zagladajcie. Człowiek ma prawo do intymnosci i wolnosci w związku. U mnie od razu byłby wyjazd ze związku w takiej sytuacji no ale do tego trzeba dorosnac.

Gość ejże- ja ci się obejrze!
a mówiłaś mu, że sobie tego NIE ZYCZYSZ?

Gość ejże- ja ci się obejrze!
a mówiłaś mu, że sobie tego NIE ZYCZYSZ?

Gość hannka9
Sally, do takich sytuacji dochodzi, gdy jestesmy w domu glownie. No po prostu telefon wtedy gdzies lezy. Masz racje 100% w tym, co napisalas. Dzisiaj mam nadzieje cos zdzialac w tej sprawie. I zobaczymy jaka bedzie reakcja.

Gość hannka9
Tak, mowilam. Ze to, ze nei chce zeby mi zagladal w telefon nie znaczy, ze mam cos do ukrycia, ale po prostu chce odrobine prywatnosci, ktora nalezy sie kazdemu i kulturatez nakazuje, aby nie czytac czyjejs korespondencji. Ale to jakos slabo trafia.

Gość ejże- ja Ci się obejrze!
a jak wógóle on traktuje ciebie? bo wiesz, że ci co kontrolują są zazwyczaj nawiększymi kłamcami?

no to bardzo przykre że nie trafia do niego to o co prosisz. To na pewno nie jest dobry człowiek i jak z nim zostaniesz bedziesz mieć kłopoty-mówię całkiem serio...

Gość hannka9
wlasnie dlatego zastanawiam sie czy on sam nie ma cos do ukrycia, dlatego sprawdza mnie. Wiecie jak to dziala... :O zajrze jeeszcze poziej, a tymczasem bardzo Wam dziekuje za wypowiedzi :) Prosze o jeszcze :)

poczytaj sobie... http://quantumfuture.net/pl/psychopath_2.html i dobrze przemysl. 1. WYGADANY O POWIERZCHOWNYM UROKU tendencja do bycia układnym, zaangażowanym, czarującym, pociągającym i płynnie mówiącym. Psychopatycznego uroku nie cechuje bynajmniej płochliwość, samoświadomość czy obawa przed powiedzeniem czegoś. Psychopata nigdy nie trzyma języka za zębami. Wyzwolili się oni ze społecznych konwenansów dotyczących na przykład przekręcania słów. 2. WYBUJAŁE MNIEMANIE O SOBIE mocno nadęty obraz własnych możliwości i poczucia własnej wartości, pewny siebie, zawzięty, zarozumiały, bufon. Psychopaci są ludźmi aroganckimi, wierzącymi, że są wyższymi istotami ludzkimi. 3. POTRZEBA STYMULACJI albo SKŁONNOŚĆ DO NUDZENIA SIĘ nadmierna potrzeba stymulacji czymś nowym, poruszającym, ekscytującym; podejmowanie ryzyka i robienie niebezpiecznych rzeczy. Psychopaci często mają słabą samodyscyplinę w doprowadzaniu spraw do końca, ponieważ łatwo się nudzą. Nie wykonują na przykład długo tej samej pracy, albo nie kończą zadań, które uważają za nieciekawe albo rutynowe. 4. PATOLOGICZNE KŁAMANIE może być umiarkowane albo duże; w umiarkowanej formie będą sprytni, przebiegli, pomysłowi i inteligentni; w formie skrajnej będą zwodniczy, oszukańczy, podstępni, niegodziwi, manipulujący i nieuczciwi. 5. STEROWANIE I MANIPULOWANIE wykorzystanie kłamstwa i podstępu do oszukiwania, sterowania i okradania innych dla osobistej korzyści; od ptu 4. różni się stopniem, w jakim występuje wykorzystywanie i pozbawiona wrażliwości bezwzględność, odzwierciedlone w braku zainteresowania uczuciami i cierpieniem swoich ofiar. 7. PŁYTKOŚĆ EMOCJI ubóstwo emocjonalne lub ograniczona sfera głębszych uczuć; chłód interpersonalny pomimo oznak jawnej towarzyskości. 8. GRUBOSKÓRNOŚĆ I BRAK EMPATII ogólny brak uczuć do innych ludzi; zimny, pogardliwy, nieuprzejmy i nietaktowny. 9. PASOŻYTNICZY TRYB ŻYCIA zamierzone, manipulacyjne, egoistyczne i wyzyskujące pozostawanie na czyimś utrzymaniu, jako odbicie braku motywacji, słabej samodyscypliny i niezdolności do podjęcia odpowiedzialności. 10. SŁABE MECHANIZMY KONTROLUJĄCE ZACHOWANIE przejawy drażliwości, irytacji, niecierpliwości, pogróżki, agresja i obelżywe słowa; niewłaściwe panowanie nad złością i nastrojami; pochopne działanie. 11. POZAMAŁŻEŃSKIE ZWIĄZKI SEKSUALNE szereg krótkotrwałych, powierzchownych związków, liczne romanse, niewybredny wybór partnerów seksualnych; utrzymywanie kilku związków jednocześnie; historia prób seksualnego przymuszania innych do aktywności seksualnej albo chlubienie się w rozmowach wyczynami i podbojami seksualnymi. 12. WCZESNE PROBLEMY WYCHOWAWCZE szereg zachowań przed osiągnięciem 13 roku życia, włącznie z kłamaniem, kradzieżami, oszukiwaniem, wandalizmem, znęcaniem się, aktywnością seksualną, podpalaniem, wąchaniem kleju, używaniem alkoholu i ucieczkami z domu. 13. BRAK REALISTYCZNYCH, DŁUGOTERMINOWYCH CELÓW niezdolność albo uporczywa niemożność podejmowania i wykonywania długoterminowych planów i celów; włóczęgostwo, bezcelowość, brak ukierunkowania w życiu. 14. IMPULSYWNOŚĆ występowanie zachowań niezamierzonych oraz brak refleksji bądź planowania; niezdolność opierania się pokusom, frustracjom i popędom; brak zastanowienia i rozważenia konsekwencji; nierozważny, pochopny, nieobliczalny, narwany i lekkomyślny 15. NIEODPOWIEDZIALNOŚĆ powtarzająca się niezdolność wypełniania czy poszanowania zobowiązań; jak niepłacenie rachunków, nieoddawanie pożyczek, niedbałe wykonywanie pracy, spóźnianie się czy absencja w pracy, niewywiązywanie się z umów. 16. NIEPRZYJMOWANIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA WŁASNE CZYNY nieprzyjmowanie odpowiedzialności za własne działania przejawiające się w małej sumienności, braku obowiązkowości, wrogiej manipulacji, odmowie odpowiedzialności i próbie manipulowania innymi poprzez tę odmowę. 17. WIELE KRÓTKOTRWAŁYCH ZWIĄZKÓW MAŁŻEŃSKICH brak zobowiązania do długotrwałego związku znajduje odbicie w sprzecznych, niesłownych, niesolidnych zobowiązaniach w życiu, włącznie z małżeńskimi. 18. PRZESTĘPCZOŚĆ NIELETNICH problemy wychowawcze w wieku 13-18 lat, przeważnie zachowania będące przestępstwami albo wyraźnie zawierające elementy wrogości, wyzysku, agresji, manipulacji albo skłonności do bezdusznego, bezwzględnego gangsterstwa. 19. NARUSZANIE WARUNKÓW ZWOLNIENIA naruszanie warunków zawieszenia kary czy innych zwolnień warunkowych wskutek formalnych naruszeń takich jak beztroska, brak zastanowienia czy niestawienie się. 20. WSZECHSTRONNOŚĆ PRZESTĘPCZA różnorodność rodzajów wykroczeń kryminalnych, niezależnie od tego, czy osoba ta była za nie aresztowana lub skazana; chlubienie się unikaniem odpowiedzialności za przestępstwa.

Gość arya
jakby mój facet mi przeglądał telefon to juz by nie był moim facetem i tu nie chodzi o to ze go oszukuje czy zdradzam tylko o jakas pierdoloną prywatnosc , tyle w temacie, oczywiscie dziala to w dwie strony

Gość zaczarowana ty już lepiej
nie doradzaj, jesteś straszną kretynką.

Gość zaczarowana ty już lepiej
nie doradzaj, jesteś straszną kretynką.

Gość dissolved girl
Nie znoszę takich dziewczyny jak Ty autorko - bo byłam koleżanką takiej, i jej facet czytał sobie smsy które pisałam DO NIEJ, nie do niego, o moich prywatnych sprawach. A ten dupek sobie wszystko czytał!

dokładnie o to chodzi- jak mozna tak nie szanować własnych znajomych! Bo facet tak chce? nie szanuje ani ciebie ani twojego zycia.

to jest bark zaufania. facet boi się że sobie z kimś romansujesz... moim skromnym zdaniem to chore... każdy ma prawo do prywatności.. jeśli typ się nauczy kontrolować Twoj telefon, to po jakimś czasie będzie mu mało i zacznie Ci odwalać jazdy, żeby kontrolować nie tylko Twój telefon, ale Ciebie całą... wiem jak to jest i wierz mi, nie chciałabyś się o tym przekonać... lepiej go przytemperuj... Pozdro:)

Gość hannka9
Nigdy nie doszlo do sytuacji, aby przeczytal dokladnie tresc smsow. Zreszta ja sama nie jestem fanka pisania i raczej ze znajomymi dzwonimy niz piszemy, wiec tresci mocno poufnych i osobistych w smsach nie ma. Ale to kwestia drugorzedna i wiem o tym. Macie racje, nie ma co do tego watpliwosci. Zapytam go dzisiaj jesli sprobuje takiego numeru czy to kwestia braku zaufania czy po prostu wscibstwa i braku kultury:O Mam nadzeje, ze psychopata nie jest ;) Ale kto go tam wie. Nie znamy sie na tyle poki co ;)

Gość jaasneee...
moim zdaniem sytuacja jest jasna. nie ładuj sie w to bo to albo psychopata albo niekulturalne chamidło któremu słoma z butów wyłazi. takiego nie zmienisz.