Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No po prostu ona.

Zdałam dziś prawo jazdy...

Polecane posty

Gość No po prostu ona.

Za 7-mym razem. Dobija mnie najbardziej to, że nikt się z tego nie cieszy. Każdy kwituje to krotkim "aha, w końcu", "no nareszcie, ile można". Poza tym usłyszałam, że ktoś kto zdaje więcej niż 3 razy to oferma i siadać za kołko nie powinna :(

Gość tghghgh
Zgadza się, nie powinnaś siada za kółkiem.

Gość No po prostu ona.
No bardzo mądre. Ktoś kto zdał, czyli w końcu udowodnił na egzaminie, że jeździć potrafi nie powinen jeździć, bo za dużo podejść miał!

Gość ola 22 33 44
olej ludzi, zdałaś i tylko to się liczy

Gość No po prostu ona.
Dwa pierwsze razy były oblane z mojej winy. Po prostu 30 godzin to za mało żeby czuc się pewnie za kółkiem. Reszta- były oblane na mieście po jakiejś 30-minutowej jeździe. Za 4 i 6 razem dojechałam już do MORD-u i dopiero wtedy dowiedziałam się, że jednak nie zdałam!

Gość taaaadaaa231
spoko dziewczyno! ja mam 20godz wyjezdzonych i dalej nie umiem pokonac za kazdym razem luku prawidlowo.. heh

Gość konto zamkniete
wybacz ale w zyciu nie wsiadlabym z toba do auta...

Gość No po prostu ona.
Bo w ogole na kursach to specjalnie bzdur uczą i ten łuk urasta do toru przeszkód ze smiertelnymi pułapkami :) Za każdym razem miałam w 100% dobrze zrobiony plac. Łuk przy jeździe do tyłu: Jak masz 3 słupek w połowie prawej szyby robisz szybki skręt kierownicą w prawo. Patrzysz w luterko prawe. Jak samochód będzie równolegle do linii kierownice szybko odwracasz. I patrzysz się do tyłu i jedziesz :) Inne szkoły coś kombinują, z jakimiś 3/4 slupka w lusterku, coś tam, coś tam...

Gość No po prostu ona.
@konto zamkniete, wzajemnie. Skoro zdałam to znaczy ze umiem, co za różnica za którym? Ja balabym sie jezdzic z kims kto teraz zdał za 1. Za łatwo przyszlo...

Gość dr o.Zykfryk Bambosz****
ja zdałem za pierwszym,egzamin miałem z obciagania i dojenia fujary z mleczka

ja tez za 7mym:) ale z ten my byl jpo 2 latach to czulam sie jakym za pirwzym razem zdala:) u mnei wszycy moi liscy bardzo ie cieszyli:) przede wszystkim ja bardzosie cieszylam:)

Gość konto zamkniete
zalosne, jak ktos zdaje za 7 razem to znaczy ze nie nadaje sie do tego. nie dorabiaj jakiejs ideologii do tego w stylu " jak za 7 to przynajmniej jestem lepszym kierowca" ... prosze cie bez jaj

zdany egzamin zalezy od wielu czynnikow:) i nei wazne ejst za ktorym razem sie zda! bo ten co za pierwzym razem zda czestoniepotrafi jezdzic i szybko moze wyladowacgdzies na drzewie!

Gość konto zamkniete
hahaha!! zdawalam we wroclawiu gdzie naprawde jest ciezko zdac i upierdalaja za najmniejszy blad, wiec prosze cie nie gadaj glupot ze osoba ktora zda za 1 razem jest kiepskim kierowca..hahaha