Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamillkall

pytanie o kupke pomozcie

Polecane posty

Gość Kamillkall

Hej moj synek kilka dni temu skonczyl 6 miesiecy, wiec przeszlam na mleko 2. I chyba mu nie podpasowalo, bo robi kupke 5-6 razy dziennie i to rozne, w nocy troche marudzi i przebudza sie na kupke, mysle ze brzusio wtedy go boli. Je papki, zupki i kaszki i juzod jakiegos czasu. W jego diecie zmienilo sie tylko mleko... bardzo sie martwie. Moze przeszlam na to mleko zbyt gwaltownie, dodam ze wczoraj praktycznie nie chcial jesc nic... Wiem,ze nie jest to frapujacy temat,ale prosze jesli ktoras miala podobnie ze swoja pociecha niech mi poradzi. Dzieki

bo na 2 się przechodzi stopniowo zgodnie z instrukcją na jego opakowaniu a nie tak gwałtownie... z tydzień czasu się miesza 1 i 2 aż do całkowitego odstawienia 1

a na 2 się nie przechodzi po ukończeniu 6 mca czyli od początku 7? poczytaj na opakowaniu bo być może o miesiąc za wcześnie dałaś mu tą 2

Spokojnie. do 10 kup dziennie to norma o ile nie są wodniste. Daj mu trochę czasu aż się przestawi

Gość juzpo
ja mojemu synkowi jak dawałam miesiąc wcześniej to bolał go brzuszek. Odstawiłam i podaję dopiero teraz jak zaczyna 7 miesiąc. Robiłam teraz to stopniowo zaczynając od jednej łyżeczki 2 przez jeden dzień później następnego dnia dwie łyżeczki 2 itd i teraz nie miał zadnych problemów ale podawałam mu jeszcze espumisan w kropelkach dla niemowląt. Po tej 2 mój maluszek też robi częściej kupki i różne

bo na 2 się przechodzi stopniowo zgodnie z instrukcją na jego opakowaniu a nie tak gwałtownie... z tydzień czasu się miesza 1 i 2 aż do całkowitego odstawienia 1 dokładnie OLGA - do 10 kup dziennie to norma ???? tu się niestety nie zgodzę :/

Gość Kamillkall
Olka_kontrolka Synek skonczyl 6 miesiecy, czyli zaczal 7:) Przyznam,ze nie wiedziałam, ze mleczko podaje sie stopniowo... wyczytalam cale opakowanie tam nic nie jest napisane,ze tak trzeba.. ok popelnilam blad,ale co teraz... mam wrocic do 1 czy czekac az sie unormuje, te kupki naprawde mnie martwia...