Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shelovesdoctor

moja matka wtrąca się do mojego dorosłego życia

Polecane posty

Gość shelovesdoctor

mam problem z moją nadopiekuńczą matką do tego jeszcze wtrąca się do moje życia,jestem dorosła i mogę układa jak chcę ale wiecznie matce nic nie podoba ,moi znajomi z kim się związałam,zarabiam własne pieniądze i kurwa musi i wiedzieć na co wydaje, mówię że to moja sprawa i moje życie ale do mojej matki nie dociera nadal uważa że jestem dzieckiem ale tak nie jest albo jest coś nie teges, myślę by wyjechać z Polski i w końcu da mi święty spokój

ja tez mam tak podobnie jak ty..tyle ze ja nie pracuje ale mnie kontroluje,pilnuje..a ile masz lat?? bo ja mam 19 lat..

Gość shelovesdoctor
kylie2585 ja mam 27 lat ,jak zaczynam mówić swoje zdanie to zaczynam się kłócić z matką, raz zarzuciła mi że pale papierosy ,musiałam chuchnąć matce w twarz, normalnie jakaś paranoja,weszła mi do mieszkania zaczęła grzebać w rzeczach,na szczęście me kochanie było w domu wyprosił nie proszonego gościa z domu.

Gość a ja sie nie dziwie
jak to musialas? i czemu klotnie? nie mozna spokojnie?

no to jestes starsza ode mnie..moja matka jest strasznie nadopiekuncza..decyduje sie za mnie,z czasem da mi wolnosc wyboru,nie pozwala mi wychodzic,spotykac sie ze znajomymi nawet decyduje o tym jakich mam miec znajomych..ostatnio sie czepila ze spotykam sie z takim 30-letnim kolega tako pogadac,pozartowac,posmiac sie a matka na mnie sie wydziera zebym z nim sie nie spotykala bo jestesm dla niego za ladna i za madra a on jest glupi i brzydki i ze on jest nieodpowiedzialny i takie peir*oly..nawet szkoda gadac..najchetniej bym sie wyprowadzila..

nic nie musisz jak to wchodzi sama do twojego mieszkania ? zmień zamki ! skoro nie rozumie że ty masz swoje życie to ogranicz do minimum kontakty i powiedz wprost żę jest toksyczną matką !