Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fedefededede

Gdy będę miał córke będę ja karcić by wzrosła na twardą babke

Polecane posty

Gość fedefededede

A nie chuda słaba pizde która ściąga majtki przed pierwszym lepszym burakiem

Gość fedefededede
Wzrosła* klawiatura mi się pojebala

Gość fedefededede
Wyrosła* klawiatura mi się pojebala

Gość dodapieknamauroda
och, fizyczne znecanie na pewno nauczyloby ja szacunku do samej siebie ...............

Gość truman_show**
ta, żebyś się nie zdziwił. brat był pissdowaty, to na mnie przelał swoje ambicje, humory- nie wiem, wychowanie jakbym była synem. i co? wcale twarda nie jestem. chujowa teoria

Gość jijoo90
tak to tylko wychowasz sobie zastraszonego nieudacznika a nie twardą babke i co ma bicie do puszczalstwa,to czy będzie to robić zależy od charakteru a nie od karcenia

Gość zasada jest taka
im bardziej się jest twardym dla dziecka tym bardziej ono szuka wyrazów miłości u innych ludzi niż rodzice. Osiągniesz skutek przeciwny do zamierzonego.

Gość jijoo90
a tak wogóle chude babki = słabe?ciekawe a grube pączusie są harde?:D

tą metodą to wyrośnie na zastraszoną zakonnicę, a nie twardą babkę. Myślę, że jakby była pewną siebie i odważną osobą o wiele lepiej i łatwiej by jej było w życiu.

Gość bvbvvbvbvbvbvbvbvbaaaaa
moze mu chodzilo o drobna? moze woli umiesniono core ;d? Bmb, to jak wg Ciebie wychowac corke na pewna siebie i odwazna kobiete?

Gość zasada jest taka
Dziewczyna będzie pewna siebie i silna jeśli dostanie w domu dużo wsparcia, takiego rodzicielskiego i przyjacielskiego. Czułość ze strony ojca brzmi juz troche dwuznacznie, trzeba bardzo uważać żeby nie przekroczyc granic erotyzmu a u faceta są to sprawy często mimowolne. Grunt to nie popadać w paranoję, dużo dobroci, akceptacji i przyjacielsko - opiekuńcze nastawienie, dziewczyna da sobie radę w zyciu że hej. Nie trzeba chyba pisać że to samo potrzebne jest ze strony matki.

Gość allelujaalleluja
Zapisac dziewczyne na sport. Chodzic z nia na treningi. Duzo z nia rozmawiac o zyciu. Dbac o nia. Traktowac ja powaznie. Nie ulatwiac jej wszystkiego.

może autor chce trymać dziewczynę w drylu pruskim by przez karcenie wyrosła na twardą niebojącą sie życia osobę, wydaje mi sie się, że skutek bedzie odwrotny, wyrośnie na zahukaną, znerwicowaną osobę, z umiejetnością kłamania perfekcyjnego

Gość allelujaalleluja
Nie przelewac na nia swojego zjebanego charakteru i swoich kompleksow. Zainwestowac w edukacje. Zapisac na lekcje gry na pianinie.

Gość allelujaalleluja
wazne zeby ten wychowawca nie mial, jakze u nas popularnej mentalnosci polaka + pijaka. Nie wiem co to jest w zasadze pruski dryl.

Gość zasada jest taka
to jest taka surowość jak wojskowa musztra. Występuje u tępaków którzy sami byli bici i wychowywani w pogardzie dla myślenia.

Gość jijoo90
trzeba swoje dziecko szanować,bo jak człowiek ma je za swoją marionetkę i nie liczy się z jej uczuciami i zdaniem albo stosuje przemoc to w przyszłości on sam tego szacunku nie otrzyma bo rodzic powinien być przede wszystkim wsparciem ,kiedy trzeba to też surowy ale nie bez przerwy

Gość kotlet cielecy
sobie obejrzyj krola lwa, tam jest fajny ojciec.

Gość mam nadziejęęę
że nigdy nie będziesz miał dzieci. Zresztą przecież seks jest fuj :classic_cool:

Gość whedif
twarda babka? coś takiego osiągniesz tą metodą tylko wtedy jeśli będziesz ją napierdalać, ale później przyniesiesz jej coś miejszego i słabszego od siebie na kogo od dziecka będzie przelewać swoje frustracje psycholu

Gość whedif
*słabszego od niej