migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 25, 2012 od tego sa kobiety.. co wchodze na topik o byciu szczuplym/ wadze mezczyzni zawsze sie zlatuja i wypisuja swoje wymarzone wymiary. zrozumcie - mezczyzna nie ma prawa znac sie na takich kwestiach, moze powiedziec 'lubie szczupla' 'lubie chude' ale bez konkretnych wymiarow. to jest bardzo niemeskie i wam nie przystoi , tak samo jak rozroznianie zbyt wielu kolorow albo rozroznianie sukienki od tuniki dziekuje za uwage. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takim jestem menem Napisano Sierpień 25, 2012 ja wiem nawet czym się różnią pończochy od rajstop i mówię na cycki piersi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 25, 2012 swiat schodzi na psy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Sierpień 25, 2012 masz rację! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja osobiście lubię Napisano Sierpień 25, 2012 taką kremową albo lazurową sukienkę po kolana u kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 25, 2012 w czym mam racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Sierpień 25, 2012 prawdziwy facet nie zna się na rozmiarach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panmarek 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Tak ogólnie to możecie wytłummaczyć czym się różni sukienka od spódnicy, rajstopy od pończoch, migrena od bólu głowy itp ?..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 25, 2012 dokladnie... zaczynasz myslec fiku, widac czas na kafe nie jest taki zmarnowany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pendzior 0 Napisano Sierpień 25, 2012 skoro tak, to nawet nie próbujcie oceniać sprzetu faceta. Bo może się dowiedzieć, że ma za małego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Tak ogólnie to możecie wytłummaczyć czym się różni sukienka od spódnicy, rajstopy od pończoch, migrena od bólu głowy itp ?.....' nie nie mozemy, nie chce niszczyc tej slodkiej meskiej ignorancji, tak rzadko spotykanej dzisiejszymi czasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagódóka Napisano Sierpień 25, 2012 czym się różnią pończochy od rajstop bo nie wiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Sierpień 25, 2012 nie uwierze że facet nei wie co to pończochy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mirek zesturek Napisano Sierpień 25, 2012 Ja osobiście lubię A na jakim obcasie mogłaby być kobieta: płaskie ? szpilka ? co do koloru sukienek to wolę taki popielaty, purpurowy i taki spalony słońcem brąz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panmarek 0 Napisano Sierpień 25, 2012 No pończochy to to co lecą oczka jak sie je ściąga (eqwentualnie w filmach przestępcy na twarzach noszą) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buntownik bez powodu 0 Napisano Sierpień 25, 2012 a jak mam nie znać wymiarow skoro od lat z kobietą jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Sierpień 25, 2012 pończochy od rajstop bo nie wiem' ponczochy to takie walki na ktore zawija sie wlosy zeby je zakrecic a rajstopy to taki typ spodni z rozchyleniami u dolu. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Sierpień 25, 2012 panmarek nie wie :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach